Dél-Amerika, Tapajos környéke

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Dél-Amerika, Tapajos környéke

 • Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Abilio,Clementino,Jose.. 16 éve, 6 hónapja telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #24697 Hozzászólás

  Holló-Szabó

  Sziasztok!

  Szeretnék kijutni jövõre Dél-Amerikába, lehetõleg a Tapajos környékére, de egyedül nem szívesen vágnék bele. Hátizsákos dologra gondoltam és persze munkát is vállalnék, legszívesebben valamilyen missziós munkát. Ha valakit érdekelne az utazás, az írjon!!!!! Ja! Lány vagyok és most kalandra fel!!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #291854 Hozzászólás

  Abilio,Clementino,Jose..

  Cupari vidéke már nem az igazi….

  A’dios Senhorita, Senhor

  Csatlakozok a Hölgy megvédésére!!!Én kicsit még Molnár Gábor világában szeretném látni Braziliát….A minap láttam egy mûsort, ahol élt a Tapajosnál….õrült pusztítás volt…
  No mindegy, szívesen mennék. Ha van hely a csapatban.

  Van valami elképzelésetek??
  Írjatok mailt!
  Üdv
  Abilio (?)

  #291853 Hozzászólás

  Vasco de Gama

  Brazília,Amazonas ,Tapajos

  Nagyon örülök….a továbbiakat e-mailben,jövõre biztosan sikerülni fog,remélem minden jól alakul,addig is… até amanha…

  #291852 Hozzászólás

  Holló-Szabó

  Szia!!

  Ez nagyon kellemes meglepetés volt számomra, Molnár Gábor történetei ösztönöznek erre az utazásra, szerintem fantasztikus ember volt és úgy ír, hogy egyszerûen meg kell nézni ugyanazokat a helyeket, ahol járt. Bár soha nem voltam egy ilyen kalandos természet, most úgy döntöttem, azért is elmegyek, ezt nem hagyom ki az életembõl. De a dolog csak jövõre jönne össze, mert nem ártana egy kis pénzt gyûjteni, meg utána nézni a dolgoknak!
  De ha egy ilyen kedves férfiegyed vigyázna rám, akkor nincs is mitõl félnem!!!

  #291851 Hozzászólás

  Vasco de Gama

  Érdekelne az út!

  Én veled megyek,és megvédelek!Tapajos környéke Brazília .Az Amazonas vízgyûjtõ területéhez tartozik,esõerdõ,indián benszülöttek,..nem tudom miért pontosan ez a terület érdekel,Molnár Gábor sok könyvében szerepel ez a valóban érdekes folyó és persze egyébb kalandos történetek,ha komolyan gondolod megbeszélhetjük……

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Dél-Amerika, Tapajos környéke
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.