Del-Kina

 • Indította
  Témakör
 • #42505 Hozzászólás

  andras

  Volt valaki mostanaban Del-Kinaban,Guangzhou-tol delre?Erdekelne hogy milyenek a szallasi lehetosegek,vannak-e mar guesthouse felek,vagy meg mindig dragak a hotelek.
  Koszi,
  Andras.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #402393 Hozzászólás

  andras

  rKata

  egy euro az 10 yuan,akkor 1,5 euro egy ejjel?kina ez resze akkor olcso.ha jo emlekszem akkor eppen vietnamban vagy.mi a kulombseg az altalad tapasztalt kinai es vietnami arak kozt?
  van aki ismeri a guandong,guangxi zhuang,hainan szalloda,guesthouse arakat?

  #402392 Hozzászólás

  rKata

  GH

  Dali, Lijiang, Zhongdian boven el van latva kis “guest house”okkal. Lijiangban 15y-t fizettem egyagyas szobaert, tiszta, de zuhanyzo kint van, viznyomas nem tul jo. Lijiangban a Koreai GH 15y a dorm de egyedul voltam mindket ejen. (amugy is csak 3 agyas a dorm.) Lijianban nem ajanlom a nagyobb szallodkat,mert tele van NAGYON hangos (ejjelig) kinai turistacsopikkal. Zhongdian Hazel GH 15y, dorm, zuhi kint, egyedul.
  Kunming HUMP 6agyas dorm 25y. Hekou, szalloda, TV arircon, furdoszoba 60y.

  #402391 Hozzászólás

  WL

  Árak

  Óriásiak az eltérések az árakban a nyugatabbra illetve keletebbre fekvõ tartományok közt.
  Míg Yunnan Kína egyik legolcsóbb tartománya és többnyire (mondjuk Kunmin kivételével) simán kapsz 10$-ért egy zuhanyzós szobát, addig Guandong és Hainan Kína legdrágább részei közé tartoznak. Guanxi valahol a kettõ között van. Nagyon nagyok a különbségek a nagyvárosok és az eldugottabbb, vidéki részek között is – Kínáról nehéz általánosítani!

  #402390 Hozzászólás

  andras

  hotel,guesthouse

  pl.vietnamban soha nem fizettem 10 us dollarnal tobbet egy szobaert.ezert kaptam egy tiszta szobat,egy agy es egy zuhanyzo eleg nekem,nem kell tv,telefon,aircon.van ilyen del-kinaban?pontosabban a guandong,guangxi zhuang,hainan es yunnan reszeken leszek majd.
  udv,
  andras.

  #402389 Hozzászólás

  Koko

  Ja, meg annyi hogy ez GZ-tol nyugat-del-nyugatra van. Ugyanis GZ-tol delre mar csak a South-China Sea van :)
  Del-keletre ott van Shenzen, vagy HK, ez a 2 varos mar alaposan ki van targyalva mas oldalakon, illetve del-nyugatra talalod Hainan szigetet, ami meger egy kulon topikot is akar.

  Udv!
  Koko

  #402388 Hozzászólás

  Koko

  Beihai, Guanxi Province
  3 star hotel 100 yuan(2400 Ft) tengerparti
  A varosban talalsz hotelt 30 yuan korul is.
  Innen a vietnami hatar 2 ora busszal.

  #402387 Hozzászólás

  andras

  aludni valahol

  nagyon erdekel hogy a fent emlitett varosokban hol es mennyiert szaltal meg es kulomben milyen arak vannak.
  koszi,
  andras.

  #402386 Hozzászólás

  rKata

  csak hogy legyen itt egy uzenet : )

  Yunnanbol 10 napja jottem at Vietnamba. Ha Yunnani infok kellenek (az is del-Kina) szoljal . Dali, Lijiang, TLGorge, Zhongdian, Kunming, Hekou.

  #402385 Hozzászólás

  andras

  senki?

  senki sem jart mostanaban arra? :-((
  andras

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Del-Kina
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.