Dél-Olaszország + Szicília!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Dél-Olaszország + Szicília!

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #34135 Hozzászólás

  Jancsó Zsolt
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  20 és 35 év közötti fiatalokat keresek útitársnak 16 napos olaszországi utazásra!
  Terveim szerint 9 személyes Ford tranzittal mennénk, de ez még függ a hirdetésre jelentkezõktõl és saját ismerõseimtõl.
  Útiterv nagyvonalakban: Bp – Firenze , Sorrento – tól folyamatosan dél felé haladunk a tengerpart mellet, napi 100-200km – enként szálunk meg, komppal át Messinába, majd Milazzoba (itt több napot szállunk meg a Lipari szigetek és a Stromboli megmaszása miatt), utána Palermo, déli oldalon vissza (Catania környékén) Etna megmászása, majd vissza komppal Olaszországba és a keleti oldalon haladnánk lehetõleg Pescaraig, majd sajnos haza Budapestre :)
  Szállás kempingekbe
  Útiköltség (mindent beleszámítva kb): aki sátrazik 150 aki igényesebb (bungalóban szeretne) 200!
  Magamról elöljáróban annyit: 26 éves srác vagyok, barátnõmmel mennék, õ 21 éves és talán még egy haverom jönne, de ez még nem biztos!
  Aki már utazott társasággal, tud alkalmazkodni, a látványosságok is érdeklik nemcsak a tengerparton fekvés (azért az is lesz) azok jelentkezését várom!
  Az utazás idõpontja: lehetõleg július utolsó hetétõl.
  Kérem idõbe jelentkezzetek, hogy egy személyes találkozásra sor kerülhessen, ahol megismerjük egymást és pontosabban megbeszéljük az utazás részleteit!

Hozzászólás: Dél-Olaszország + Szicília!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.