delspanyolban melo…

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka delspanyolban melo…

 • Indította
  Témakör
 • #29795 Hozzászólás

  bakos balazs
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok a pesti estben van egy hirdetes,hogy del spanyolban van melo igaz vagy nem igaz?szertenem tudni ki megy ilyen munkara es hogyan esetleg tudnank-e beszelgetni szemelyesen.jo volna tudni,hogy nem egyedul megyek-e a nagy ismertelenbe.balazsbakos@freemail.hu

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #325767 Hozzászólás

  Ildy

  Mindenkinek akit erdekel

  Szeretnem minden kedves vallalkozo szellemu ember figyelmet felhivni, amikor Del – Spanyolorszagi munkahirdetest lat es rakerdez, egy Kovacs Gyula nevu ember jelentkezik be akkor jobb ha azonnal leteszi a telefont es elfelejti meg azt is hogy latta a hirdetest.
  hogy miert ? akit erdekel a dolog annak meselek.
  simonil@freemail.hu

  #325766 Hozzászólás

  Nagyvilág
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Balázs

  Nem írod, hogy milyen hirdetés, miröl szól, így véleményt alkotni lehetetlenség. De esetleg elovashatod a “Déli apró, spanyolországi munka, K. Gyula” topic-ot.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: delspanyolban melo…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.