Deportálás

 • Indította
  Témakör
 • #20679 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Halottátok az új hírt? Lebukott Temesváron a KAMU szakmunkás és diplomákat hamisító brigád. Ezeket használták kivándorláshoz a szõröstalpú x-man, Canuck,Galadh,Sasketown romániai buznyák Internetes másológépek.Nemsokára deportálnak õshazátokba,pulickás vödröt takarítani.

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #215568 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Féreg(x-man,galahadh-vagy mifene)

  LEBUKTATOT:és most már MINDEN MAGYAR látja hogy büdös (románok)vagytok.Elég csak hozzászólásaitokat megnézni,amik csak egyszerû pulickás böfögéseket nyomtok.Annyira primitívek vagytok,hogy folyamatosan ELSZÓLJÁTOK (magatokat) és bebizonyítjátok szaros nemzetiségeteket.New York-ban,a Queensi-tömblakásotokban arra gyûjtögettek,hogy mesesdélutánt mikor tudtok tartani az óhazátokban a koszos életetekrõl.ISMERÜNK (benneteket).Mi kenyeret,csokoládét vittünka forradalomkor (nektek) ti pedig hátbaszúrtatok bennünket.Aradi fõpályudvar elõtt lebzselõ banda tagja voltál x-man,galahadh és kéregetted TÕLEM a rágógumit és csokit.Míg elmentem bevásárolni,addig kirámoltátok a Wartburgomat.AZ EU-BA VALÓ BELÉPÉSTEKET A FIDESZ KORMÁNY NEM FOGJA TÁMOGATNI. Mert nem adtatok autónómiát a MAGYAROKNAK ez itt a döfi:továbbra is be lesztek zárva szõröstalpú anyátokba és továbbra is a fél (országotok) disszidáláson töri a fejét,ez a társasági téma (nállatok) büdös román cigányok.
  FÖLDET RÁTOK.

  #215567 Hozzászólás

  Realitás ;))

  Doki, alias Dr.Vitéz Nagy Tibornak a néger is a szájába világit Amerikában.

  http://www.amazon.com/exec/obidos/ecard-pickup/26695-13517-197

  #215566 Hozzászólás

  galahad
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szegeny Doki:))

  mikor deportaltak,majd osszefosta magat,a pofajaba vagtak az utlevelet,es kinjaba az amerikai tisztnek azt mondta!!Igen igen tobbet nem jovok az USA-ba:))Magyarul!!A tiszt meg berakatta a szarhazit a gepbe es irany Bucurest:))Most onnan duborog de csak azert ilyen lassan,mert ott meg csak telefon modemrol lehet hajtani a Tirgu Mures utcai internet cafebol:))

  #215565 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Haza zsuppolják a (románokat)

  Bukarestbe zsuppolják vissza az Észak-Amerikai románokat,mert nagyrészük 10-év után is illegális,nem sikerült megtanulni english nyelvet és a pulicka a nemzeti ételük,egymás között is románul böfögnek,bagóznak az utcán.

  #215564 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Román buznyákok

  Román buzik húzzatok vissza szõröstalpú anyátokba és nyissatok a seggükben egy pulicka zabáló csetet.ITT A MAGYAR CSETEN SZARUNK RÁTOK.

  #215563 Hozzászólás

  Doki-I feel your pain.;))

  Mit mond Doki mikor ide kattint ?

  Jé ottvagyok.

  http://www.amazon.com/exec/obidos/ecard-pickup/24228-92105-5301

  #215562 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  (román) deportálás

  HÍR!! Világszerte vissza deportálják az illegális román illegális takarítógépeket szõröstalpú anyjukba,aki falábbal töri a diót:
  Romanians. There are an estimated 60,000 Romanian male workers, mostly in their 20s and 30s. Almost all came to Israel legally, through the auspices of the Contractors’ Association, although at least 20 percent of the Romanians have deserted the contractor they were assigned to and are illegal workers.

  Most Romanians live in barracks or hotels and socialize in local bars. Although some of the workers stay in Israel longer than their two-year permit, most return home eventually.
  1.,
  http://www.labournet.net/world/0107/isr-rom1.html
  2.,
  http://www.kavlaoved.org.il/katava_main.aspnews_id=34&sivug_id=4
  3.,
  http://marinel.net/romania/ancestry.html

  #215561 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  x-man és románok

  x-man és románok szõröstalpú köcsög bandája:Galahad,x-man,Canuck disszidenseknek kilóg a kárpátia bagó a büdös román pofájukból.Anyátokat fedezi a medve a havasokban!Ne vedd Mo.-t büdös szádra,az UKRÁN-t már elküldtem.

  #215560 Hozzászólás

  hihi ;-)

  Hivjam a Bendét vagy Farthert aki majd a szádbavilágit neked hurkatöttõ ? Hogy akarsz te engem ezzel a Mo. szerencsélen nullával hasonlitani ?

  #215559 Hozzászólás

  galahad
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hogy egymasra talaltak a tolvajok:))

  Na a Doki a szorostalpu Farther:))Duborognek a felkomcsi Magyarorszagrol:))Epitsetek a semmit budosbogarak..Ja en mar tiz eve allampolgar vagyok,X mann meg meg regebb ota seggdugaszok:))Bye bye kis szarhaziak:)))

  #215558 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Leleplezõ

  Leleplezted (magadat) román köcsög x-man:IDÉZELEK Amerikai életszínvonal és Mo.realitás.
  Román cigány,Magyaroroszágot mocskos szádra ne merd venni,mert küldöm Ukrán barátaimat akik hazavágnak bukaresti nyomortanyádba,ahol szõröstalpú anyád ma is latrinatisztító.Arad-Temes-Olténia megyékben ma is tömblakásoknak mondott egy szinte 1 WC-s fûtetlen lakásnak mondott odúkban éltek.Bárhova is szakadtatok ki a Világban,akkor is mocskos románok maradtatok. Vágod már a frankót? Mi ismerünk (benneteket) és tudunk is hova rakni,csak a saját beszéd stílusotokban lehet bármit is közölni (veletek)…

  #215557 Hozzászólás

  hihi ;-)

  Mi az? Két majom egy tó mélyén ?
  – Légbuborékok.

  Mi a különbség az élvezet és a döbbenet között ?
  – Amerikai életszinvonal és Mo. realitás.

  #215556 Hozzászólás

  Fater
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ki a roman csurhevel meg a bolygorol is!

  el kell ezeket kapni ,feljelenteni a feketemunkas kocsogoket es berakni deportalas elott a N.y nigger borton valamelyikebe.Doki intezd az i.p.juket es kuld el a hatosagoknak aztan haza veluk abba a szaros romaniaba.

  #215555 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Segnyaló (galahad)

  Segnyaló (galahad)látom szívod magadba pulickás testvéreid fekáliáját:de (te)annyit sem érsz.Disszidáljál vissza román anyádba,te kis segnyaló,köcsög (román).Nyissál tejtestvéreiddel egy (román csetet) ott aztán nyomhatjátok a KAMU dumáitokat.Kurva,szõröstalpú román (anyátokba) húzzatok el a MAGYAR CSETRÕL küldöm rád a MOLDOVAI ROMÁN CIGÁNYOLAT:azok úgy is hívatalból útálnak benneteket.

  #215554 Hozzászólás

  galahad
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Doki a kurva anyad :))

  A fekete ellopott nadragjat viseled Magyarorszagon nem szegyenled a pofad????

  #215553 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köcsög x-man

  Köcsög x-man és román bandája remeg,mert elküldtem Queens-be
  az emberemet.A Deportálás azt jelenti hogy visszavágnak anyátokba (romaniaba).

  #215552 Hozzászólás

  Reflektor ;))

  Forgive your enemies, but never forget their names.
  John F. Kennedy (1917 – 1963)

  Doki=technic@w=Xray+román+Õzike+Lángész+Valaki+Mokus+süni+mano+maki+miki+susy+micineni+szunyog+indian+kripli+Viki+Zsuzsi+Goverment service+Anyó+vki+moderator+webmaster,stb.

  Dr.Vitéz Nagy Tibor, a nagy mesemondó.

  #215551 Hozzászólás

  le1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Doktor Úr

  Huje paraszt

  #215550 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hordalék román cigányok

  Hordalék román cigányok, bûzlik a pulicka a rohadt román pofátokban:bedugtátok fejeteket a homokba,nem akarjátok elvisleni a FRANKÓT és megváltozhatatlant:olyanok maradtatok amik voltatok bûzös romániai tömblakásokban. Egy wc-tek volt egy szinten. No comment.Látom beszartatok és remegtek mint a kocsonya.

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
Hozzászólás: Deportálás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.