Detroiti és környéki magyarok

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi tanulás Detroiti és környéki magyarok

 • Indította
  Témakör
 • #44923 Hozzászólás

  Hello!
  4 hét mulva megyek Detroit külvárosába egy évre cserediákként. Szeretnék megismerkedni ott élõ magyarokkal,illetve olyanokkal akik ismerik azt a környéket. Jó lenne,ha tudnátok mesélni egy kicsit illetve hasznos információkkal tudnátok szolgálni,hogy kicsit jobban fel tudjak készülni. Köszi mindenkinek,aki visszair!
  Puszi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #431497 Hozzászólás

  András48
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  utazas

  Nahat Viki………,

  Azert igazan visszanezhettel volna a yfu forumba ha megnyitottad.Augusztusban utazol oromteli varakozas.

  Nem megmondtak neked hogy ne kinti magyarokat keress ha kimesz?!De nyugi en is ezt tettem,talaltam egy magyar mecenast aki mindig segitett rajtam.Mindig hivta a kinti yfu irodat(a disznokat) hogy mostmar jo lesz ha keresik az uj csaladot.Persze olyankor mindig surogtek-forogtak,de nem lett belole semmi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Detroiti és környéki magyarok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.