Diák tárolása

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó Diák tárolása

 • Indította
  Témakör
 • #5846 Hozzászólás

  dia

  Érdeklõdnék, hogy ki hogyan tárolja diáit. Érdemes-e üveges keretben tárolni? Hûtõszekrénybe tárolva tovább “tarthatók-e” a színek? Ki hogyan tisztítja a “szörösödött” diákat?
  Mindenre kiványcsi lennék ami a témával kapcsolatosa.
  Köszönöm megjegyzéseitek!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #104974 Hozzászólás

  gw

  SÖTÉTBEN!

  És lehetõleg hûvös, száraz helyen, vegyszergõzöktõl messze.

  #104973 Hozzászólás

  bb

  BH

  bhphotovideo.com

  kicsit dragabb, mint a tobbi, de tenyleg szuper jo.

  b

  #104972 Hozzászólás

  Ahmet

  bb

  Mennyi ez a tasak, és ol veszed? Amit én láttam, az gyakorlatilag olyan árban volt, hogy olcsóbb sínben tarani. Ja, és nincs világítópult, úgyhogy válogatni is egyszerûbb.

  #104971 Hozzászólás

  bb

  tarolas mint az ugynoksegek

  uveg nelkuliben, Print File tasakban
  ujsagoknak ne adjatok eredetit, mert szinte az osszes helyen osszemaszatolva kapod vissza. sajnos meg a profi ujsagok es levilagito studiok sem torodnek a diaiddal.

  #104970 Hozzászólás

  Ahmet

  hama

  Nekem hama dobozokban vannak, sínnel együtt. Korábban üveges keretbe raktam õket. Annak az volt a hibája (hama keret), hogy vetítésnél Newton gyûrûket produkált. Ennek kiküszöbölésére van persze antinewtonos Gepe is, de egy kicsit drága. Ennél mondjuk jobban szavart, hogy mindenképpen került szösz, por az üveg alá, ami nagyon ronda. Továbbá mondjuk egy 300 diányi egységnek igen komoly a súlya is.
  Ennél fogva átálltam az üveg nélkülire. Sokkal könnyebb, a keretezés is egyszerûbb, mert nem kell nyitogatni a kereteket, meg tisztogatni az üveget. Szösz erre is kerül, de sokkal kevesebb, és egyszerûen le lehet fújni róla. Igaz, nem védi semmi a diát.
  Tárolni csak elõhívás elõtt tárolom hûtõben. Színeket szerintm jól tartják, múltkor akadtam 25 éves diákra, tökéletesek. (Gondolom az akkor elérhetõ Orwo, vagy valami hasonló lehet)

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Diák tárolása
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.