Digitális kiegészítõlk

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó Digitális kiegészítõlk

 • Indította
  Témakör
 • #5942 Hozzászólás

  Sziasztok!
  Az alábbi témában kérném a segítségeteket. Nekem egy HP 945-ös gépem van. Hobbyból szeretnék fotózással foglalkozni, de sajnos még amatõr vagyok…
  Olvastam a szûrõkrõl, nagyjából már tisztában vagyok azzal, hogy mi mire is jó, de melyik márkát érdemes? Errõl is olvastam különbözõ hozzászólásokat. Nekem olyan kellene, amit Magyarországon is lehet kapni. Pl. milyen a Soligor és a Hoya?
  Egyenlõre ennyi, ha lesz még vmi, akkor azt felteszem:)

  Köszönöm mindenkinek a segítséget!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #105442 Hozzászólás

  kaviár

  soligort semmiképp

  , mert sajna a leggyengébb láncszem a szûrõkben! van amiben jó dolgokat csinál, konverterek, stb (mármint ár érték arányában), de sajna nem a szûrõk! a legjobb természetesen a B+W, de ennek az ára borsos. a hoyak sem rosszak de az aruk majdnem vagy teljesen azonos a B+W vel. javasolok még sigma szûrõket, (uv, polár) azok zsirok!!!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Digitális kiegészítõlk
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.