Djerba – Tunézia szigete

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Djerba – Tunézia szigete

 • Indította
  Témakör
 • #1703 Hozzászólás

  Robi

  Sziasztok!

  Azzal a szándékkal nyitottam meg ezt a fórumot, hogy felkeltsem azok érdeklõdését , akik még nem voltak eme varázslatos kis szigeten, azaz Djerbán Tunéziában!

  Ha valaki volt már vagy menni szeretne , kérem ossza meg velünk! Köszönöm. A. Robi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #59888 Hozzászólás

  Tünde

  Infok

  Szia Robi!

  Elõször is szeretném felhívni a figyelmedet, hogy nem csak egy oldalból áll a fórum. Van lehetõség lapozgatni, s a régebbi témáknál nagyon sok olyan információt meg lehet tudni, s nem kell újat indítani.

  Légyszíves olvasd el a “Djerba szigete”-t. Sok hasznos infot meg fogsz belõle tudni.

  Ha marad még nyitott kérdésed szívesen válaszolok!

  Elõre kell bocsátanom ez a sziget a pihenés szigete, nem Sousse! Nincs annyi szórakozási lehetõség. A szállodák leginkább a pihenni vágyóknak van, illetve a kisgyerekes családok szeretik, mert nagyon sekély a víz, van olyan idõszak az apálynak, hogy egészen visszahúzódik a tenger.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Djerba – Tunézia szigete
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.