Djerba/Zarzis

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Djerba/Zarzis

 • Indította
  Témakör
 • #1817 Hozzászólás

  Dia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Augusztus 22-én indulunk hatan Zarzisba a Zita Beach Resort**** szállodába.Megköszöném ha valaki tudna infokat szolgáltatni a városról, meg a szállódárol is.
  Köszike.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #63226 Hozzászólás

  Martika
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Információ kérése

  Sziasztok!
  Szeptember 5-én megyünk a Zita Beach-be. Esetleg tud valaki valami infot a szállodáról?
  Illetve még arra is kíváncsi lennék hogy milyen távolságra van Zarzis Midoun városától.

  #63225 Hozzászólás

  dodi

  Zita Beach Resort

  Sziasztok

  Mi is információt gyûjtöttünk errõl a szállodáról. Mi Szlovákiából vagyunk és aug. 22-én indulunk ide 11 napra. A szlovák, cseh és német oldalakon találtunk leírásokat. El lehet mondani, hogy rosszat nem írtak.
  Tehát: az egész komplexum közvetlenül a tengerparton terül el kb. 17 hektáron. Négy évvel ezelõtt a meglevõ hotelt teljesen lerombolták és az újat kb. 4 hónapja nyitották meg.
  A leírások alapján: a szobák és a berendezés újak, a kaja bõséges és nagy a választék, nyugalmas hely, a tengerpart le van zárva az idegenek elõtt, minden reggel tisztítják. A medencénél a napágyak ingyenesek a tengerparton 15 tun.dínár/hét és egész héten csak te használhatod. A hotelban a kommunikáció egy kicsit problémás. Francia nyelven nincs gond, még a német is elmegy, de az angollal hadilábon állnak.
  Néhány kép is található, amit az ott nyaralók készítettek.
  Mi hárman megyük, két felnõtt és egy gyerek. Örülünk, hogy lesz ott más magyarajkú is rajtunk kívül ugyanebben az idõpontban. Ha kíváncsiak vagytok a képekre, az oldalak címét meg tudom adni.

  Üdv

  #63224 Hozzászólás

  Béci

  Sziasztok!

  Én is szívesen olvasnék a környékrõl vmit…

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Djerba/Zarzis
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.