Dolgoznék Bolognában

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Dolgoznék Bolognában

 • Indította
  Témakör
 • #27648 Hozzászólás

  Szandra

  Sziasztok!

  Remélem itt már jó helyen van a témám, és nem dobnak ki.

  A helyzet az, hogy van lehetõségem Bolognában dolgozni egy nemsokára nyíló szórakozóhelyen.

  Várnék minden hasznos információt és jótanácsot magáról a városról, és ha esetleg valakinek van tapasztalata ilyen munkában Olaszországban, azt szívesen meghallgatnám.

  Szandra

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #313691 Hozzászólás

  Gabcsi

  …jó a pöri

  Szia Szandra! Annyit talán tudok neked segíteni, hogy maga a város szerintem Olaszország egyik “legfaszább” városa…ha lehet mondani, akkor olyan mint Hollandiában Amszterdam…igen, ez nem kajli.Igaz nem voltam sokáig /4-5 hét/, de az olasz-körútjaim közül ez a város adta a legjobb feelinget. Igaz Róma az örök város, de szerintem és sok haverom szerint Bologna az teljesen mást ad, mint amit vársz egy jó-öreg-macskaköves várostól. A munkáddal kapcsolatban pedig jó lenne, ha írnál bõvebben, mert az írásodból nemigazán lehet rájönni a melóra…Ha tuti és jó, akkor még engem is érdekelne. Ha gondolod írj az e-mail cimemre…
  Grazie per te e buona fortuna…Gabi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Dolgoznék Bolognában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.