Dubaibol Omanba berelt kocsival, 1 hetre

Kezdőlap utazas.com Fórum Közel-Kelet/Közép-Ázsia Dubaibol Omanba berelt kocsival, 1 hetre

 • Indította
  Témakör
 • #46043 Hozzászólás

  Motorosteve

  Mennyire megoldhato, erdemes-e ilyen megkozelitseben csinalni, vagy inkabb repuljunk Omanba (dragabb a jegy es a kcsiberles).

  Vizum, utak, latnivalok, biztonsag, egyeb tanacs…? Dubaibol egyenesen huznank le Omanba.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #443815 Hozzászólás

  János

  Ománba kocsival

  Sziasztok,
  ha a vízumok rendben vannak és nagyománba szeretnétek menni, mindenképpen kell autót bérelni. szerintem érdemes ott, 13-14 OR, terepjáró 35 OR , 1 OR kb 560 Ft. Muscatba megy busz is , asszem 6 óra, a repjegy(Air Araibia kb 12 e ft volt)

  #443814 Hozzászólás

  aabel

  kocsibérlés

  Az autót akár le tudod foglalni itthon is (nézd meg a nagyobb cégek honlapjait), minden gond nélkül, jó áron, sõt. Csak arra kell nagyon odafigyelni, hogy az adott társaság átengedi-e Ománba a kocsit és biztosítva van-e akkor is. Nekem a Budget volt a legjobb árú és a legfelxibilisebb. Viszont Ománra nem biztosították a kocsit, hiába kérdeztettem meg az itthoniakkal (elõttem kérdezték meg élõben, igenlõ választ kaptak), hiába írták rá a foglalásra, és hiába volt ez írva vagyon a honlapon. Én a Musandam-fszre átmentem, ennek ellenére is (szerencsére semmi nem történt). Gyönyörû, de 4WD kell, illetve vízumproblémás lehet. A reptéren szinte a kijárathoz hozzák a kocsit, ami nem a Budget, hanem a Dubai-i reptér érdeme.
  A közlekedés elvei kicsit (ha nem vagy Európán kívüli vezetéshez szokva: nagyon) mások, de szerintem könnyen rá lehet érezni.
  A nagy cégekkel általában tudsz Skywards (Emirates) merföldeket is gyûjteni. Jó utat!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Dubaibol Omanba berelt kocsival, 1 hetre
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.