Dublinba,Corkba,Munka..

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Dublinba,Corkba,Munka..

 • Indította
  Témakör
 • #29891 Hozzászólás

  Faresz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hi.
  Van valaki esetleg Corkba, Dublinba aki segitene valami munka lehetosegben, mert mi mar itt vagyunk,csak a kedves kozvetito megszabaditott fejenkent 200 eurotol, es nem ugy mennek a dolgok ahogy az meg volt igerve, de hat azert szallast, meg kajat kene fizetni valamibol, ha veletlen van itt valaki a kozelben aki segiteni tudna azt megkoszonnem.
  a baratnommel vagyok kint.
  elore is koszi
  faresz

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #326198 Hozzászólás

  Zsolt

  ajehh

  meg tobbert is.

  #326197 Hozzászólás

  Ferenc

  Bocs

  igen

  #326196 Hozzászólás

  Moni

  Bocs a beleszólásért. de…

  14-16 euro/nap? Ugye, óránkénti bér lesz az :-)

  #326195 Hozzászólás

  Ferenc

  Dublin

  Az erdeklodoknek: egy segedmunkas 14-16 eurot/nap kereshet epitkezesen, komuvesek tobbet. Csak mert kerdeztetek. Van egy egynapos biztonsagi tanfolyam, 80 EUR. A munkakozvetitok nem kernek elore penzt, es 2%-ot vesznek le egy fel evig. Vannak telefonszamaink, es kulonosen szallasugyben tudunk segiteni, de azt ne varja mar senki, hogy kesz allasba fogjuk beultetni. En orultem volna, ha kesz alberletbe johetek otthonrol. E-mail: acores@freemail.hu.

  #326194 Hozzászólás

  HZsolt

  ezek az irodak

  ingyenesek. Mi mar Dublinban vagyunk,sok ajanlatot kaptunk ,de meg varni kell. Ha van kedvetek tarsulhatunk alberletben.Mi is sajnos egz B and B-ben lakunk meg,de jobb lenne az alberlet. Jelentkezzetek.Tel:+36 30 648 2950 Feri tel.Cim:Lombard Court City Quay,Dublin 2. A folyo menti setany deli oldalan van,kozel a folyohoz.Melyik varosban vagytok. Minden normal ember jelentkezeset varjuk. A munka keresesnel a telefonszam FONTOS!,kikodoltat hozzatok ,mert ahhoz itteni simet lehet venni.

  Cso ,megyek sorozni.

  #326193 Hozzászólás

  Moni

  Üdv

  Ajánlom, hogy menj be egy FAS irodába (itteni állami munkaközvetitõ), böngéssz egy kicsit a gépeiken, amelyeken fent vannak a munkalehetõségek, ott nézz körül. A helyi telefonkönyv (vagy a Yellow Pages) biztos felsorolja, merre is vannak ezek, akár Dublinban, akár Corkban vagytok.

  Vagy üsd fel az Evening Herald napilap hirdetési oldalait.

  Sok sikert.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Dublinba,Corkba,Munka..
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.