dubrovnik – vonattal?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa dubrovnik – vonattal?

 • Indította
  Témakör
 • #8936 Hozzászólás

  skipetar

  halihó,

  úgy rémlik, mintha el lehetne/lehetett volna jutni vonattal dubrovnikba, belgrádon v szarajevón keresztül, de errõl mostanság semmilyen honlapon nem találtam infót. (a tisztelt mávot telefonon eleddig nem sikerült elérnem.) ilyesmit terveznénk a közeljövõben. ti tudtok errõl? vagy elképzelhetõ, h volt dubrovnikig vasút, csak a (polgár?)háborúban tönkrement?
  üdv,
  skipetar

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #122134 Hozzászólás

  skipetar

  bosnyák államvasutak

  kitartó keresés eredményeként tegnap végre rábukkantam a zeljeznice bosne i hercegovine, azaz a báv honlapjára. bár 2003 októberi a menetrend, mindenképp tanulságos.ploce-ig mennek a vonatok.
  http://www.trainweb.org/timetable/ZzBosnia.htm

  #122133 Hozzászólás

  tepi

  vonat

  Dubrovnikba nem jár vonat. Vagy Splitig lehet menni Zágrábon át, vagy a nyári idõszakban van Budapestrõl közvetlen vonat Plocébe Szarajevón keresztül, onnan busszal kell menni.

  #122132 Hozzászólás

  Delije

  nincs vonat

  csak Splitig, onnan busz

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: dubrovnik – vonattal?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.