Dubrovnikban olcsó kemping?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Dubrovnikban olcsó kemping?

 • Indította
  Témakör
 • #7897 Hozzászólás

  Dddi

  Sziasztok! Tud valaki Dubrovnikban olcsó, hangulatos kempinget? Olyat szeretnénk, ahová tömegközlekedéssel könnyen eljutunk a reptérrõl, közel van a belvároshoz v. strandhoz.
  Esetleg van vmi ötlet túrázáshoz, vagy amit semmiképp se hagyjunk ki?
  Elõre is köszi az infókat!
  Ddddi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #114051 Hozzászólás

  zsozso

  orasac

  http://www.orasac.com kb 5eur/éj/fõ

  #114050 Hozzászólás

  Dddi-nek vagy Ddddi-nek

  Sziasztok!
  Évekig jártunk Dubrovnik környékére, de csak D.-tól kb.10km-re Platban találtunk kempinget, jó kis hely volt mi kocsival voltunk, de nem lehetett rossz a busz járat sem mert nem messze volt Cilipi a reptér. Ha neked aktuális még akkor elõkeresem a címet és tudok pár dolgot ajánlani. Üdv Preki

  #114049 Hozzászólás

  tibi

  camping?

  hello nem szeretnelek elkeseriteni de dubrovnikban nem fogsz campinget talalni,ha csak tavaly nem nyitottak egyet. a varos kozeleben van camping de nemtudom,hogyan lehet oda eljutni.a legegyszerubb,ha dubrovnikban bemesz egy turista informacios irodaban es ott elmondjak,hpgyan tudsz kijutni.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Dubrovnikban olcsó kemping?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.