Duga Uvala, Bibione fiataloknak

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Duga Uvala, Bibione fiataloknak

 • Indította
  Témakör
 • #14368 Hozzászólás

  manobaby
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  megtaláltuk a nyár legnagyobb buli nyaralálsát, csak nem tudjuk hova menjünk Duga Uvalába vgy bibione-ba, mind a kettõ jól hangzik és olcsó, egy csomó fiatal egy helyen.
  volt már vki ezeken a helyeket?tapasztalatok?
  amugy nézzétek meg az utakat a http://www.meex.hu -n

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #153478 Hozzászólás

  viki

  Duga Uvalán

  és Bibioneban is voltam már. Az elõbbirõl csak rossz tapasztalataim vannak. Egy nem túl nagy sziklás öböl körül rengeteg apartmanházból álló üdülõtelep. A standhoz kb 50-80 lépcsõn lehet lejutni. A napozó részre kora reggel ki tell tenni a törölközõt, vagy gyékényt helyfoglalás céljából, mert késõbb egy tenyérnyi hely sem lesz. A tenger kavicsos és sziklás. Élet semmi nincs a telepen, csak az apartman házak, és semmi más. Van ugyan egy szálloda de az kissé húzós árakkal dolgozik. Amikor ott jártunk 3 napig víz sem volt. Fazékkal hordtuk a lajtkocsiból. Se a budit nem lehetett lehúzni, sem zuhanyozni nem tudtunk a sós víz után. Egy 15 km-re lévõ campinbe lógtunk be zuhanyozni. Gyerekkel egyáltalán nem ajánlom. Csak alvó nyugdíjasoknak való, bár a lépcsõk a 40C melegben kikészítik azokat is.
  Bibione ennek az ellentéte. Hosszú homokos part, lassan mélyülõ tenger. Éjszaka mindenütt élet, fagyizókkal, pizzériákkal, Velencébe naponta többszöri hajójárattal.
  Ha nem az uncsit kedveled, akkor az utóbbit válaszd!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Duga Uvala, Bibione fiataloknak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.