DV-2007?

 • Indította
  Témakör
 • #20904 Hozzászólás

  Gabi29
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Kihúztak már valakit a DV-2007-en?
  Én is várom a Nagy Sárga Borítékot, írjatok, hogy küldözgetik-e már az értesítõket!

  Köszi

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #218107 Hozzászólás

  Rombi

  Szia Rombi :)

  Kezdjuk a dolgot az elejen. A VIZUM LOTTO INGYENES.
  Azert sem ajanlatos fizetni a kitoltesert mert nem lehetsz biztos benne hogy az adataid valoban felviszik az amerikai website-ra.

  Aki megkapja a vizum lotton keresztul a bevandorlasi jogot az sajat magara szamithat csak, Amerika nem fogja senkinek sem a kezet.

  Amennyiben nem tudod sajat magad kitolteni a jelentkezest, mert az angolod nem kielegito, akkor nem biztos hogy megtudsz allni a sajat labadon.

  “Figyelmeztetés: Diversity bevándorló vízummal kapcsolatos csalások

  A közelmúltban számos esetben elõfordult, hogy egyes honlapok hamisan úgy tüntették fel magukat mint az Egyesült Államok Kormányának hivatalos honlapja, és elektronikus levelükben azt állították, hogy az a Diversity Vízumlottó értesítése, és díjbefizetést kértek.

  A Diversity Vízumlottóban való kisorsolásról szóló értesítést a Kentucky Consular Center küldi. Ez általában egy írásbeli értesítés, amit a jelentkezésben megadott címre küldenek el. Az Egyesült Államok Kormánya szabályszerû értesítésében soha nem kér díjbefizetést a Diversity Vízumlottó Programban való részvételért. A diversity vízumot kérelmezõknek semmilyen díjat nem kell fizetniük Egyesült Államok Nagykövetségén történõ személyes vízuminterjú elõtt.

  Egy hasonló csalási módszer, amikor egyes cégek úgy tüntetik fel magukat mint az Egyesült Államok Kormánya, és pénzt kérnek a vízumlottó jelentkezési lapjának kitöltéséért. Az elektronikus jelentkezési lap (Electroic Diversity Visa Entry Form) kitöltése díjtalan.

  További, angol nyelvû információt talál a Department of State Warning és a Federal Trade Commission Warning honlapokon.

  Kizárólag az Egyesült Államok magyarországi Nagykövetségének honlapja és az Egyesült Államok Kormányának honlapjai (melyek mindig “.gov” végzõdésûek) tekinthetõk hivatalos forrásoknak az utazásra és a bevándorlásra vonatkozólag.”

  #218106 Hozzászólás

  Érdeklõdõ

  Sziasztok!

  Én is arra gondoltam,hogy megpályázom a vízumlottót.

  Elõször is olvasgattam róla,most pedig orientálódok,mennyire valós ez a dolog.Ha jól olvastam,az idén már bedhatom,mert jövõre érettségizek,és a sorsolás évében októberig kell meglenni a szükséges papírnak.

  Azt szeretném kérdezni,van-e valakinek ismerõse,akit kisorsoltak,és ki is ment.Szóval néhány konkrétabb részletre vagyok kíváncsi.

  Aztán,olvastam,hogy majd interjúra kell menni;az milyen jellegû?Ha kimegy az ember,akkor vajon ott egybõl teljesen egyedûl van,keres munkát szállást,vagy az USA segít kicsit?

  Elnézést,ha valakit megbontrákoztatok ezekkel a kérdésekkel,csak szeretnék kis világosságot a fejemben.

  Aztán már csak a jószerencsében kell bízni,hogy kisorsolnak.

  Még egy kérdés.Kinél adtátok be a lotteriy-t?Mind jó?

  Most néztem a Diversity Visa Center-t.Jók az árai.

  Minden jelentkezõnek sok sikert kívánok és váljon valóra az,amit szeretne.

  Üdv:Laci

  #218105 Hozzászólás

  united klans of ameica

  I wish to join to the Ku Kulux Klan!

  #218104 Hozzászólás

  Nem értelek benneteket, miért ide írtok…

  Emberek!
  Akit most 2007-ben húztak ki az nem a DV-2007-ben van!!!
  A DV-2008-as Programra 2006. október 4-tõl 2006. december 3-ig lehetett jelentkezni.
  http://hungarian.hungary.usembassy.gov/diversity_visa_hu.html

  #218103 Hozzászólás

  De nem am!

  Igazabol mar ket evvel ezelott is 20500 ig adtak ki Magyarorszagon vizumot.Tehat a 20 ezer alatti szamoknak lehet orulni, a tobbeiknek pedig csak remenykedni,hogy a visa bulletin altal kozolt szamok honaponta emelkednek annyit,hogy elerik a szamot.Ha nem akkor uszott az egesz!

  #218102 Hozzászólás

  He_La
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nyertél?

  Nem értem.
  Ha nyertél akkor miért aggódsz, hogy bekerülsz-e.
  Ez még nem tuti zöldkártya?

  #218101 Hozzászólás

  Nyertem!

  Sziasztok! Én most kaptam meg az értesítõt. A sorszámom 21ezer körül van. Tudja valaki, aki már nyert, hogy ez csak Európai sorszám, vagy világ sorszám. A sorszám EU00021xxx -ként néz ki. Aggódom, hogy sorra kerülök e. Most adtam be negyedszer… Köszönök minden választ! Sok szerencsét mindenkinek.

  #218100 Hozzászólás

  utolso?

  A jelenlegi bevándorlási törvénytervezetekben (amik már hosszú ideje húzódnak) van szó a DV program megszüntetésérõl, de több változat van, s nem mindegyikben. Az, hogy megszületik-e egy ilyen törvény valaha és ez provisio benne marad-e az még a jövõ zenéje. Szerintem a DV-2008-at még biztosam meg fogják rendezni.

  #218099 Hozzászólás

  már érkeznek a borítékok!!

  Szia divergabi!
  Már május óta ‘érkeznek a borítékok én spéci május 10-én kaptam meg:)))
  De elárulok 1 titkot nem sárga az elsõ boríték hanem egyszerû, de nagy, fehér…aminek én igencsak örültem:)) A tõlem tapasztaltabbak szerint az interjú december magasságában várható.
  ellenben ami rossz hír (MÁR HA IGAZ) lassan befejezik a greencard lottery-t:(( de remélem ez csak álhír mert én nem sajnálnám senkitõl a lehetõséget:))
  Üdv!
  O.J.

  #218098 Hozzászólás

  Miki12
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ???

  Szeretném megkérdezni, hogy idén még kiírásra kerül-e a zöld kártya lottó vagy már nem, mert egyes internetes portálok hozzászólói szerint nem. Másrészt, ha igen akkor hogyan lehet ebben a programban részt venni és meddig kell rá jelentkezni. Minden választ nagyon köszönök.

  #218097 Hozzászólás

  Igen

  Szia Gabi,

  Az ertesitoket mar elkezdtek kikuldeni,tavaly egy kozeli ismerosom junius elejen kapta meg,de ez eltarthat egeszen julius vegeig,aug elejeig.Olvastam idei kihuzottakrol,de nem ebben a forumban.

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: DV-2007?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.