DV visa

 • Indította
  Témakör
 • #15623 Hozzászólás

  eszesz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Az erdekelne, hogy valakinek van-e tapasztalata Dv vizummal kapcsolatban. Konkretan a beutazas, regisztracio az emigracios hivatallal stb., de mas egyeb informacio is! Koszi!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #161458 Hozzászólás

  eszesz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  koszonet

  Kedves Gabi, koszonom szepen az infot. POnt erre voltam kivancsi. Orulok, hogy vannak meg emberek, akikkel szot lehet erteni! :)

  eszesz

  #161457 Hozzászólás

  hmm…

  Eszesz, mond hogy neked mikor jön meg az eszed ?

  #161456 Hozzászólás

  Gabor67
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tapasztalatom

  A követség elõzetesen már mindent elintézett,úgyhogy nem kell izgulni.
  Belépsz a ngy DV borítékoddal, rajta a vízum.
  Bekisérnek ujlenyomatot venni és mehetsz amerre látsz, néhány hét múlva küldik a zöld kártyát az amerikai címdre, amit megadtál, addig is kapsz egy pecsétet az útleveledbe, ami olyan mint a zöld kártya és egy évig érvényes.

  #161455 Hozzászólás

  eszesz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  koszi

  Koszi a valaszt es a faradozast, a hivatalos angol es (igen szegenyes) magyar oldalakat mar vegigolvastam, mind a tobbszazat. A kerdes- ha nem sikerult ertelmezni-nem ez volt, hanem hogy valaki utazott-e mar be ilyen vizummal, es konkretan mi tortent a belepeskor, a regisztracio soran, stb. A valos eletben, nem hivatalos inglis weboldalakon. (Inglis lengvidzs van, nem forditoi segitseget kertem.)
  Tudom, hogy csak a joszandek vezerelt, amikor valaszoltal, de a jovoben megkoszonnem, ha nem farasztanad magad.
  Koszi: eszesz

  #161454 Hozzászólás

  Realitás ;))

  Magyarul minden tudnivalo megvan a hivatalos lapon. Angolul pedig minden rejtélyt már megválaszoltak és én is besegitettem a forditásban. Akinek pedig ez nem elég itt, az már tökhülye és felesleges vele külön foglalkozni.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: DV visa
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.