DVD-rol DVD masolas

Kezdőlap utazas.com Fórum Videó DVD-rol DVD masolas

 • Indította
  Témakör
 • #18105 Hozzászólás

  Masina

  Melyik programmal lehet 1xeruen egy boltban vett DVD-rol egy ugyanolyan minosegu masolatot kesziteni?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #179273 Hozzászólás

  laci

  a SHRINK

  ami nekem van pl csak 270 kb. Igen, ez kb 1/5 floppylemez!!! Ebbe aztan meg egy dial -up internet sem fog belerokkanni, es mindent kikodol szo nelkul pedig meg csak egy 2003-ban kiadott beta verzio.

  #179272 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm..

  Igen valóban lehet letölteni jó software-t a baj csak ott van, hogy Mo-n a site-ok néha lassuak és a software nem a legujabb. Ezzel jó tisztában lenni. Milyen jó az a magyar windows ? Igazság hogy windows az nyelvre van irva, és semilyen windows nem olyan jó mint az amcsi. Minden windows problémát elõsször mi oldunk meg, mert nálunk ha hiszitek ha nem, nagyobb a szaktudás. Remélem ezzel segitettem.

  #179271 Hozzászólás

  laci

  SHRINK

  A shrink-et kell beszerezned ahogy Gedeon is irta, akar ujsagCD-rol akar a netrol. Azzal eloszor lemented a filmet a vinyodra, es egyuttal leszedheted rola a regiokodot is. Ossze is tomoriti ha pl ketretegu lemezrol masolsz, de te csak egyretegure akarod majd felirni. Ezt te allithatod be. Utana azt siman vissza tudod irni a NERO-val, es nem lesz rajta tobb kodolas. Mindent visz, copyright ide vagy oda, garantaltan.

  #179270 Hozzászólás

  Masina

  DVD

  Gedeon!

  Kkoszonom. Olyan program erdekel ami “hivatalos” copyrightolt DVD-ket is lemasol egy masik DVD-re. Nem nagyiparban kell, csak magamnak (gyerekeknek, vigyek le a nyari taborba – gondolom, nem latom viszont, igy az eredetit nem akarom kiadni). DVD egetom van, szimpla es dupla layeres, szoval melyik program csinalja ezt meg?

  Nezzek szet a cnet-en? Shrinket ajanlod, mas program ezen kivul?

  #179269 Hozzászólás

  gedeon

  dvd

  dvd-t akarmelik dvd kopizoo programmal masolod nem veszit minosegebol,legtobbszor a nero-t adjak a dvd iroval, de rengeteg mas program leszedheto az internetrol, viszont ha az eredeti dvd-nek copy-right-ja van akkor a hivatalos progik nem masoljak, akkor pl shrink-et kell leszedni a netrol es azzal atirni.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: DVD-rol DVD masolas
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.