É-K Európa hátizsákkal

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa É-K Európa hátizsákkal

 • Indította
  Témakör
 • #9252 Hozzászólás

  Üdv!

  Nyárra terveztem valami backpackinget és arra jutottam, szívesen megnézném a FÁK államait Lengyelország, esetleg Belarusszia útbaejtésével. Ehhez szeretnék tanácsokat kérni valakitõl, aki már járt arrafelé. Milyenek az emberek? Milyenek az utazási és szállás lehetõségek, ételek meg úgy általában az árak? A válasz(oka)t elõre is köszönöm.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125071 Hozzászólás

  nagyfehértanító

  Belorussziát nem

  …ajánlom, rettentö unalmas ország. Legalábbis régebben amikor ott jártam az volt. Most még vízum is kell.

  #125070 Hozzászólás

  Emese

  Észtországot

  nagyon ajánlom, tavaly voltunk ott, Tallin gyönyörû.Élményeimet a Finnországi topicban írtam meg, mert alapjában véve ott voltunk, Tallinban csak két napot (egy éjszakát)Az árak mint nálunk kb., talán még olcsóbbak is, de nagyon civilizált minden.A neten kerestem bed and breakfast szállást, mondjuk az nem volt túl jó, de lehet hogy csak pechünk volt.A város tele volt nyugati turistákkal.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: É-K Európa hátizsákkal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.