eastmen csalo

 • Indította
  Témakör
 • #29754

  nagy gábor3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  vigyázzat az **** csalo ez egy munka közvetitö észak hollandiában ez magyar származásuak igy aválaszt meg is kapjuk hogy miért ijenek velünk honfitársaival lényeg mit megkapsz bért az nem anyi mit igérnek ezt már ki probáltam a saját börömön ne higyetek nekik nagyon mesze van mesziröl jöt ember azt mond mit akar grote bredeplaast 1. 8861 HARLINGEN . netherlads nevek **** ö slovákiai magyar igy a slovákiai magyarok is veszélyben vanak ez egy család vigyázzat. festöket husfeldolgozokat esztergájosokat tetöfedöket vagy bámit amin téged letud veni

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #461818

  Arnold

  Vélemény

  Ez a cég nem csaló, de a Holland törvényeket 100%-ig kihasználva, a munkavállalókról az utólsó réteg bőrt lenyúzva igyekeznek működni.
  -70 eurós heti autó kölcsönzési díj, hogy munkába járhass.
  -140 eurós heti szoba bérleti díj, hogy aludhass valahol.Amit akkor is felszámolnak ha csak két éjszakát vagy egy héten egy szálláson.
  – Ha nem vagy résen akkor a benzinpézednek is búcsút mondhatsz.
  – Vannak “Magyar” koordinátorok akiket nem lehet elérni, csak akkor ha ők akarnak tőled valamit.
  és még sorolhatnám…
  Van hogy a kollegát egy lakás nappalijában helyezik el, ezzel ellehetenítve a többi lakót.Szóval 140 euró egy egy hetes kanappészörf ami azért erős túlzás! :D
  Nagyon nagy a cserélődés és ennek a fő oka szerintem a holland cégek ahová az embereket közvetítik.Legtöbb helyen pofavizit alapján és nem a munkád után itélnek meg.
  A hollandok nagyon nem befogadó nép!A történelmük nem hazudik…Rabszolgatartók voltak és még most is azok!
  Röviden az Eastmen és maga Hollandia is rossz választás!
  Nagyon gondold végig hogy tényleg ide akarsz-e jönni!

  Ui.:Vannak ennél sokkal rosszab munkaerőkölcsönzők is itt!Légy mindíg körültekintő mikor döntesz!

  #459213

  Koch

  .

  Most ezzel a cégel kajak kajli dumát

  #458438

  Viktor

  eastmen egy cég mint bármelyik másik

  Kedves Fórumozók!

  Az Eastmen egy ISO 9660-as tanusitvánnyal rendelkező, legálisan működő holland munkaközvetitő cég. Nagyon szeretném, ha itt tisztázhatnánk pár dolgot velük kapcsolatban, mert sok jó lehetősségtől vannak megfosztva azok, akik itt elolvassák az utálkozást és továbblépnek. Tehát, ime a tények:

  – az ISO-tanusitványnak köszönhetően az Eastmennek semmilyen módon nem áll módjában fizetéseket nem kifizetni! Ha ez 1x is előfordulna, elveszitenék az ISO-t és semmilyen valamire való cég nem állna szóba velük
  – az Eastmen nem utaztat senkit céges költségen, az viszont bevett szokás, hogy megelőlegezi az utazást, majd levonja az első fizetésből. Ez még igy is riszkes, hiszen ha az új munkatárs mégsem válik be és hazaküldi a cég 2 nap után, akkor az teljes egészében az Eastmen vesztesége
  – a céges autóért igen, fizetni kell, ha nem is sokat, viszont a benzint már a cég fizeti. Mutasson nekem valaki Mországon olyan céget, amelyik lizingautót biztosit hegesztői vagy esztergályosai számára!
  Remélem ezzel tudtam kicsit valósabb fényt vetiteni egy olyan cégre, ahol minősitett hegesztőink akár HETI nettó €400-t is kereshetnek (projekttől függően) úgy, hogy ebből már le van vonva a lakhatás!

  #458425

  Anonim

  Re: eastmen csalo

  Szerinted egy 23 éves gyereket nyugodtan el lehet engedni Hollandiaba az OTTO-n keresztül?

  #458370

  Cső! Ha Hollandiába akartok menni próbálkozzatok az Otton keresztül. Korrektek és gyorsak. Én is velük dolgozok hollandban 1 éve.

  #457483

  Laci

  Nem csalók,nem a legjobban fizetnek,de nem csalók!
  Van aki ügyesebb,az minden cégnél beválik és van aki nem.
  Csak ez ugye elég messze van és ha valaki nem válik,be,akkor go haza.
  Hát az meg nem olcsó.ez tény,de ez attól még nem csalás.

  #457214

  Egy gyors-lassú melós.

  Az eastmen egy gyors határidős munkákra szakosodott csoport.Vagyis állat módján minél rövidebb időn belül a Holland cég kívánságait kiegyenlítse. A bérezéssel keményen lehúznak. Kihasználják a magyar munka erőt ,főleg az új húst. Kicsit másképp kellene gondolkodniuk humánus szempontból ,akkor nem lenne ennyi rossz tapasztalat róluk. Csak rosszat tudnák róluk írni ,ezért nem mennék bele. Elég jó leírások vannak itt .Döntse el mindenki ,hogy mit dönt ,amikor velük áll szóba.

  #325655

  Tulipan es Mazsidrazsi

  Bocsi Tulipan es Mazsidrazsi legalabb egy par napot varhattatok volna a ket valasz kozott,igy kicsit gyanusak!Veletlenul nem Eastmen-es utasitasra irtatok ezeket a valaszokat?

  #325654

  Itt vagyok én is!

  Kedves Látogatók!
  Mindenkinek megvan a saját véleménye az Eastmenrõl,Én 1,5 éve vagyok itt kint Hollandiába,de amíg minden héten megkapom a fizetésem nincs gond!

  #325653

  mazsidrazsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  itt vagyunk

  Már pár éve dolgozunk itt páran az Eastmennél, különbözõ területeken, jelenleg is vagyunk jó néhányan, akik már néhány éve itt élünk, mi mindig megkaptuk minden héten a fizetésünket.

  #325652

  Cseh Zoltán
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  cseh.zoltan76@gmail.com

  Hát akkor Kedves Látogatók, írok nektek egy pár sort! Én 2011-ben dolgoztam ennek a cégnek nehezen nevezhetõ cégnek! Kimentem mint (érvényes)minõsített hegesztõ 2 társammal. Én elõtte 4.5 évet dolgoztam hollandiában, tehát tisztában voltam a feltételekkel! A reptéren ért az elsõ nagy “csapás”:Gizella néni (csak mert ezt nem szereti) elsõ kifizetett utat ígért amit késõbb levont(260euró, mert indulás elõtt 3 nappal vette “persze” mert sürgõs volt melóba állni) ami nem így volt megbeszélve.
  A következõ a szállás: “kereven”- magyarul:lakókocsi. 3 emberre 20négyzetméter!
  Gizi néni:- Fiúk ez csak átmeneti 1-2 nap (lett belõle3és fél hét)
  Hajógyárban melóztunk napi 12 órát (nem vagyok egy puhány ember de ez igen kemény) nem is volt gond a munkánkkal ,de megmondták csak addig kellünk 3hétre ameddig vissza nem jönnek a szlovákok. Gizi néni nekünk hosszantartó munkát ígért, akár éveket is!!!
  Egy kinti lakótársunk akkor már heteket várt a bérére (minõsített awi-s), amit szerintem ma is vár!!!
  Ennek ellenére Õ hordott minket naponta 70km-re melózni a saját autójával!
  A munkavállalás nem errõl szólt!!!
  Van céges autó amiért neked kell fizetni 20 eurót!!!
  Ember!!!! MÉG AZÉRT FIZESSEK MERT JÁRHATOK DOLGOZNI????!!!!
  Abszurdum!!!
  Na mindegy!
  Vége ennek a munkának- vártunk(nyaraltunk) kinn egy hetet a kerevenben, arra az ígéretre ,hogy lessz munka csak nyugalom!
  Hazamentünk! Telekocsi- saját pénzbõl!
  eltelik egy hét! Telefon!
  Gyertek fiúk! mühelymunka! Tartályhegesztés mûhelyben!!!
  Erre. -tengerpart
  -sógyár
  -kinn a szabadban 18méter átmérõlyû, 35méter magas tartály!!!!
  És nála ez a mûhelymunka!!!!
  Na mindegy! Tudnék még mesélni de most nem untatlak titeket!
  További sok sikert a munkakereséshez!
  Sziasztok!

  #325651

  Eastmen= OTTO WORKFORCE én is dolgoztam nekik…sajnos

  Milyen érdekes,hogy az Eastmen irodai alkalmazottaiknak jó a véleményük a cégról.Biztosan objektívek!Hát ami azt én is dolgoztam nekik,de tényleg egy hazug csaló banda!Kiutazás elõtt egész más feltételeket ajánlottak mintamit kaptam,kevesebb fizetés,magasabb “albérleti” díj,szabadságpénz nem hogy semmi még inkább minuszos volt,szabadság után még én tartoztam nekik.A fõnök Herceg Kisasszony úgy beszél az emberrelmint egy utolsó ajadékkal,segítséget semmiben nem kapsz,szerzõdést 4-5 hét után kapsz a kezedbe,mûszak és túlóra pótlékot benyelik stb stb.Szóval ha tehetitekmesszire kerüljétek el az Eastmen nevû csaló céget ja és fontos hogy az OTTO WORKFORCE nevû cég is az õ érdekeltségi körükbe tartozik.Eastmen Otto Workforce egykutya vigyázzatok!

  #325650

  Eastmen válasz

  Tisztelt Látogatók!
  Bár 2008-as a bejegyzés mégis úgy érezzük, hogy válaszolnunk kell eme nemtelen vádaskodásra.
  Az Eastmen nem csaló cég. Hollandiában bejegyzett legális vállalkozás és immár 6. éve mûködik. Az már eléggé beszédes, hogy valaki név nélkül borzalmas helyesírással olcsó közhelyeket pufogtatva írja azt, hogy “lehúzzák” a magyarokat. Kérjük azokat akik Hollandiában szeretnének dolgozni mint minõsített hegesztõ, CNC marós/esztergályos, ipari festõ, ipari csõszerelõ forduljanak hozzánk bizalommal.
  Nálunk nincs regisztrációs díj csak azon személyeket hívjuk ki Hollandiába akiket biztos munka vár. Bõvebb információt találnak cégünkrõl a http://www.eastmen.eu honlapon. Aki regisztrálni szeretne a felsorolt szakmák szakembereként az megteheti a kapcsolat@eastmen.eu címen egy részletes szakmai önéletrajz elküldésével.

  #325649

  4 eve dolgozom itt, NEM CSALOK!

  Mindig akadnak elegedetlen emberek,de en mar 4 eve ennel a cegnel dolgozom.Nem repitettek haza.Nem vertek at es semmi hasonlo nem tortent.Rajtam kivul meg jopar magyar el Hollandiaban aki az Eastmen altal erkezett.Van aki tovabb lepett es van aki,mint en is a mai napig nekik dolgozik.
  Csak hogy tudjak van ellenvelemeny is!

  #325648

  Ferike
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ez nem volt elég

  böséges info, hogy miért tartózkodj tölük? Ha pedig már máshonnan is informálódtál akkor minek erölteted. Próbálj mást keresni az ügynökségek végelláthatatlan útvesztöjében, szinte mindig ugyanide fogsz visszatérni mert az az ügynökség aki nyeltudás nélkül tud munkát biztosítani hosszú távon és szállás + utazás megoldott na ez nem létezik csak addig amíg meg nem kapják a jutalékukat. Ha még azzal is füszerezik, hogy kéthavonta hazaröpitenek vakációra és természetesen ingyen na ök azok akiket azonnal el lehet felejteni mert ez csak cukormáz a a keserü valóságon amit mire megízlelsz már késö, buktad a pénzed. Röviden ennyi a lényeg, kismilliószor volt már szó mindenféle fórumon de mindig ráharap a sok rövidlátó ugyanarra a csalira, pedig csak informálodni kellene, ilyen egyszerü. Hosszú oldalakon át lehetne sorolni, kik a csalók és miért de semmi értelme nem lenne sehova sem vezetne. Amíg vannak hiszékenyek lesznek akik kihasználják, amíg vannak kalandorok mindig lesznek segitöik és amíg vannak segiteni szándékozók mindig lesznek ezzel visszaélök mi magyarok már csak ilyenek tudunk lenni, mások is csak kevésbé durván arogánsan.

  #325647

  Jatkuu
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szevasz!

  Szevasz!
  Engem most hivtak ki Hollandiaba az Eastmenhez,de eddig jot nemnagyon hallotam.Leirnad bovebben a problemakat.
  Kosz.Udv

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
 • ‘eastmen csalo’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.

Hozzászólások lezárva.