Egy éves barangoláshoz nõi útitárs

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Egy éves barangoláshoz nõi útitárs

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #40532 Hozzászólás

  Ákos36
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,

  egy/másfél éves közel-keleti, délkelet-ázsiai és dél-amerikai barangoláshoz keresek kizárólag nõi útitársat. Én 37 éves, diplomás férfi vagyok, aki szívesen bebarangolná a világ szép tájait, csak éppen nincs kivel. 25-35 közötti komoly gondolkodású hölgyet keresek, aki nem várja el tõlem, hogy mindent én fizessek. Nem utaztam még ezeken a vidékeken, így tapasztalatom nincs, annál nagyobb viszont az elszántságom. Az útiköltségeket nagyjábol ki lehet számolni (napi 15-25 USD + repjegy). Útiterv nagyjából összeállt, persze teljes mértékben alakítható, igény és érdeklõdés szerint. 2007 november-december környékén szeretnék elindulni, de ez sem szentírás.

  Válaszokat a komoly2007@yahoo.com-ra várom kizárólag.

  Üdv

  Ui: Nem vagyok minden nap netközelben, ezért ha egy hétig példul nem válaszolok, az nem azért van, mert neveletlen vagyok, hanem mert nincs lehetõségem, hogy írjak.

  Ákos

Hozzászólás: Egy éves barangoláshoz nõi útitárs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.




Hozzászólások lezárva.