Egy jó ajánlat.

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi tanulás Egy jó ajánlat.

 • Indította
  Témakör
 • #45349 Hozzászólás

  kreka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nem tudom, hogy mi a véleményetek errõl a lehetõségrõl, szeretném ha minél többen megnéznétek és véleményeznétek. Az én véleményem errõl a lehetõségrõl nagyon pozitív, hisz annyi hasonló, de csak hasonló pénzkereseti lehetõséget hirdetnek, ami a végén kamunak bizonyul.Ezúttal azt hiszem nem ezzel állunk szemben. Írjátok meg a véleményeteket!
  Olvassátok el!!!! Már 100 ezer taggal rendelkeznek !
  http://kmdholding.com/hufstld

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #433300 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  elolvastam

  Nagy atveresnek tunik. Semmit nem tud meg a dologrol az ember hacsak le nem regisztral. Ez mar gyanus. Elolvastam azt a harom odabigyesztett velemenyt is. Semmi konkretum csak lelkes altalanositasok. En nem mennek 3 merfoldes kozelebe sem. Ez az en velemenyem
  Disclaimer: Ha valakinek nem tetszik a velemenyem, az az o baja. Nem azert irtam, hogy tetszesi index csucsot dontsek.
  AR

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Egy jó ajánlat.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.