Egyperces

 • Indította
  Témakör
 • #15887 Hozzászólás

  józsi6
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  New York-Budapest járaton utaztam haza egynéhány évvel ezelõtt. Mivel hosszú ideje külföldön élek, mindig nagy élmény számomra egy ilyen út, amikor hirtelen többen szólalnak meg körülöttem anyanyelvemen. Ilyenkor, különösen ha egyedül utazom, általában csendesen meglapulok, és belsõ mosollyal merülök el a körülöttem kavalygó magyar beszédfoszlányok felhõjében.

  Közvetlenül egy film levetíétése vagy vacsoratálca beszedése után lehetett, amikor általában a fél repülõnek eszébe jut, hogy a vécére szeretne menni. Mellettem a folyosón hosszan kígyózott a vécére várakozó sor, és épp egy magyar pár araszolt el mellettem, amikor erõs szélörvénybe kerültünk. Kishamar meg is szólalt a hangosbemondó, felszólitva a kedves utasokat, hogy foglalják el helyeiket.

  A magyar pár elõbb mit sem téve folytatta eszmecseréjét, felváltva bescsmérelve a hollywoodi filmipart és a fedélzeti kosztot. De amikor a hangosbemondón másodszor is elhangzott ugyanaz a felszólítás, elégedetlenül pillantottak egymásra, mérlegelvén döntési lehetõségeiket. A férfiben születhetett meg elõbb a határozott döntés, mert fennhangon szólalt meg, talán nem is sejtve, hogy párján kívül is van közönsége – “Szarok rá, b#&d meg … ha szarnom kell, akkor szarok!”

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #163319 Hozzászólás

  Jó :)

  Ha menni kell, hát menni kell :)

  #163318 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nagyon jo!

  Ugy latszik a magyarok semmikeppen nem szeretnenek kimaradni a Borat II-bol, ha lesz.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Egyperces
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.