Egyszeri becsekkelt csomagbiztositas

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Egyszeri becsekkelt csomagbiztositas

 • Indította
  Témakör
 • #4884 Hozzászólás

  Kalman

  Dorgolt es Kipropalt Vilagutazok!

  Los Angeles – London – Budapest, repulout, 1 iranyban.

  Hogyan tudom a feladott borondeimben levo cuccot 5000 euroig bebiztositani? Csak a hazautazas idejere kell. Minden megoldas erdekel.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #99268 Hozzászólás

  Kalman

  Nem kell kulon biztositast kotni a csomagokra, eleg ha jo homeowners biztositasod van akkor nem csak 5ezer de akar tobb is lehet a karterites osszege ha eltunnek a cuccaid. Viszont mindent amit jelentesz a biztosito fele szamlaval kell bizonyitanod hogy valoban birtokodban volt. Bizonyos dolgokat csak kopasi idonek megfeleloen fizetnek ki, pl egy 2 eves video camera ami mar uzletben nem kaphato, de ebayen lehet kapni csak annyit er mint ami az ebay ara jelenleg.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Egyszeri becsekkelt csomagbiztositas
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.