Elba, Szicília, Szardínia

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Elba, Szicília, Szardínia

 • Indította
  Témakör
 • #9759 Hozzászólás

  C4

  Sziasztok!
  A fenti szigetek valamelyikére utaznék, júniusban, vagy júliusban. Van valami jó ötletetek?

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #127945 Hozzászólás

  S Zoli

  Vittonak

  Ne foglalkozz velük Vitto, az az igazság ,hogy Béci féle szervezések az idén nagyot buknak. A gazdasági minisztérium rászállt a fekete utazásszervezõkre. A Béci féle utakon sose tudhatod, hogy hol töltöd az éjszakát, mert nincs elõre lefoglalva. Ezt olyan utasok mesélik akik részt vettek ilyen úton. Jó fej vagy hogy azoknak akik keresik az uticélokat tanácsokkal szolgálsz. Én veled vagyok. Vigyázzunk az utazási irodákkal, fõleg a feketén mûködõkkel, õk nem tudják hogy amit csinálnak az büncselekmény!
  Legjobb egyénileg utazni, egy jó bakancs, egy jó hátizsák egy térkép és indulhat az utazás!

  #127944 Hozzászólás

  Vitto

  Becinek

  Jah bocs. Nem akartalak megbantani.A te szuveren jogod hogy hova mesz vagy sem.De azert nem vagyok benne biztos hogy Caprinak vagy Ischianak nincs hangulata.Bar mar biztos sokat jartal arra igy jobban tudod.

  #127943 Hozzászólás

  Béci

  Vitto

  Bocs, ilyen helyek minket nem nagyon erdekelnek. Ha már Nápoly környéke, akkor inkább Cumae vagy a császárfürdõk… annak van hangulata.

  #127942 Hozzászólás

  Vitto

  Beci

  Ischiat es Caprit ne hagyjatok ki az utazasbol.Kar lenne :)

  #127941 Hozzászólás

  Csabi

  Inkább Szardínia

  Szia Gabi!

  Én utitársat keresnék a Szardíniai kalandtúrára, ha az idõpont neked jó akkor mehetnénk együtt. Nézd meg a programot, nekem tetszik.WWW.agotours.hu

  Üdv, írj

  #127940 Hozzászólás

  Béci

  Szicília

  Augusztus 5-én indulunk, cél: Lipari-szigetek (Vulcano, Stromboli), útközben: Nápoly, Pompeii, Taormina, Etna, Alberobello. Sok hely már nincs, mert az ára 30 000-rel olcsóbb, mint a “piaci ár” (65 000: busz, szállás, hajójegyek)
  06/309191045
  http://www.madein.hu/szicilia

  #127939 Hozzászólás

  Tomas

  Én is

  Én is szívesen tartanék veletek, de ha lehet inkább a szicíliát választanám.

  #127938 Hozzászólás

  Mark

  Elba

  Gabi!

  A http://www.agotours.hu honlapon találsz fotókat elba szigetérõl, elég jó, érdemes megnézni. Szívesen mennék én is, ha van még kedved írj!

  #127937 Hozzászólás

  Máté

  Szicília

  Sziasztok!
  Szicíliával kapcsolatban tudok nektek segíteni,mivel már 5-ször voltam ott.Mivel túrázni szoktam elég gyakran javaslom az Etna megtekintését.Nagyon friss híreket tudok ezzel kapcsolatban,mivel 1 hónapja jöttem onnan haza.Reggel indul a busz Cataniából 8:15-kor(az állomás mögötti térrõl)napi egy járat van föl,és vissza 16:30.kor indul.A jegy 2,8euró volt.Mi ott sátraztunk fönn elég viszontagságos körülmények között,de van egy szálló is,ahol 8000 forint egy éjszaka.Vizet nem lehet fönn kapni,ezért ajánlatos még a városban megvenni.A Lipari-szigetekre vonatkozólag is van infóm.Milazzoból indulnak a hajók,és Itt a Siremar hajótársasággal a legolcsóbb utazni.Vulcano szigetre a nagyhajók 5 euróért elvisznek,a szárnyashajók(Aliscafe)a duplájáért.Strombolira 8-9 euró a nagyhajó 15 a szárnyashajó.Érdemes elmenni ezekre a vulkáni szigetekre,mert felejthetetlen élmény.A Strombolin pedig este nagyon jól lehet látni a kitöréseket.Már kétszer voltam ezeken a helyeken de nem tudom egyszerüen megunni.Mindkét szigeten vadkempingeztünk. Érdemes már Milazzoban bevásárolni(víz,kenyér….),mert a szigeteken 2-3-szoros árak vannak.Ezen kívül még érdemes megnézni Ennát,Siracusát,mind nagyon szép városok.

  #127936 Hozzászólás

  Gabi

  Én is

  Elbára szeretnék én is elutazni a nyáron, olvastam róla, hogy nagyon jó túraútvonalak vannak, és vadregényes a tengerpartja. Én is várom ha valakinek van jó ajánlata.

  #127935 Hozzászólás

  B6

  C4

  Én is csatlakozom…márminthogy engem is érdekelnének az infók. Annyit tudok, hogy Elbára Piombinónál kell kompra szállni..ha egyéni utas vagy. Szállást nem tudok, mert csak egy napot voltam..egyébként nagyon szép a sziget..

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Elba, Szicília, Szardínia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.