Eldugott, olcsó antikváriumok

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Eldugott, olcsó antikváriumok

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #23726 Hozzászólás

  Lawrence
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Helló mindenkinek.
  Arra gondoltam, hogy megoszthatnánk egymással ezeket az információkat. Ki tud jó antikváriumokat, könyvkiárusításokat, ahol olcsón lehet kapni útikönyveket vagy másféle könyvket.
  Mondok két helyet
  1. A Corvin mozinál az Üllõi úton van egy kis antikvárium, ahol elég olcsón lehet találni útleírásokat (régieklet és újakat is), és meglepõ érdekességeket is (pl. Arábiai Lawrence kétkötetes Bölcesség hét pillére könyvét, Sven Hedin könyveket, stb.)
  2. Gödöllõn, ahogy megyünk kifelé a városból a HÉV vonalán, a lakótelepen van egy kis könyvesbolt az egyik kapualjban. Fillérekért lehet sci-fit és mindenféle könyvet kapni.

Hozzászólás: Eldugott, olcsó antikváriumok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.