Elloptak a brooklyni (NYC) lakast…

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Elloptak a brooklyni (NYC) lakast…

 • Indította
  Témakör
 • #21122 Hozzászólás

  jamsez
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Jobaratom a brooklyni tetoteres, felvonos-garazsos 3 halozsobas lakasaba befogadott egy amerikai hazaspart harom gyerekkel – termeszetesen magyar szarmazasuak. Tortent ez egy eve, azon hiedelemben es szobeli megegyezesben, hogy a befogadottak fel ev utan elmennek. Na mar most azota is mennek…

  A befogadottak nem hajlandok elmenni hanem csak lakjak a lakasat mintha az oveke lenne…., nekik penzbe nem kerul, amugy se fizetnenek…, es van hol lakniuk…, de barat sziv mint a borz….

  Mit lehet tenni? Kidobas, zarcsere nem mukodik, mert tobb mint 30 napja vannak a lakasban, igy vagy maguktol mennek el vagy birosagi utasitasra, mely utobbi akar 6-8 honapig elhuzodhat.

  Megoldas?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #219764 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Üres lap, vagy üres fej ?

  Minden tudás alapja az angol.

  http://www.tenant.net/nyc.html

  #219763 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Kié a lakás ? Befogadni csak a tulaj irásbeli értesitésével és jóváhagyásával lehet. Itt található az info hogy mit lehet tenni és hol lehet érdeklõdni, persze angolul.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Elloptak a brooklyni (NYC) lakast…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.