Előszilveszter a hegyekben

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Előszilveszter a hegyekben

 • Indította
  Témakör
 • #53739 Hozzászólás

  Sziasztok!
  Karácsony utáni zsírégető túrát szervezünk a Mátra vagy a Bükk hegységekbe (extrém esetben Pádis), december 29. vagy 30. indulással. Kétnapos/1éjszakás tekergés a bérceken, völgyekben. Geoládázás, este tűzgyújtás. sütés-főzés, kintalvás (ha Bükk, barlangszállók vagy Toldi-kunyhó, ha Mátra szintén valami természetei zugos hely, esetleg sátor). Pontos dátum, túraútvonal, hely, találkozó megbeszéles szerint.
  Ha érdekel írj, átdumáljuk!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458456 Hozzászólás

  nocsak

  Szia Pap Dani!?
  El sem hiszem, hogy megint összeáll a banda. Mi már nyomtunk együtt téli Mátrás barlangszállóst meg marokkói körutat is. Szóval nem kell egymást bemutatni.
  A Galyasok
  Pádisnál már van tapasztalat (téli is). Boga, Pádis fennsík, Bogyihó vízesés, Rozsda szakadék, Galbina szurdok, Nagy-Bihar csúcs, stb. Oda bármikor vissza vagy új utak… mindegy. Debrecenbe tudnánk felvenni, de csak 1 éj/2nap fér most bele. Sorry…

  #458455 Hozzászólás

  Dani

  Re: Előszilveszter a hegyekben

  Ha a Biharba mentek az érdekel , írjál erre minél előbb: theny1@freemail.hu

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Előszilveszter a hegyekben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.