Elutaznék bárkivel, bárhova!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Elutaznék bárkivel, bárhova!

 • Ennek a témakörnek tartalma 19 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Kati 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #38293 Hozzászólás

  János

  Régebben gáláns, ám most rossz anyagiakkal rendelkezõ, negyvenes úr vagyok. 170/92, barna hajjal és ugyanilyen szemekkel. Szívesen elutaznék bárkivel bárhova, ha valakinek szintén nincs kivel mennie. Sajnos még a saját költségemet sem tudom fedezni, ezért olyanok jelentkezését várom, akinek ez nem jelent problémát. Megalázó helyzet ez, de bízom benne, hogy valaki segíteni fog, és kellemesen tölthetjük el közösen az idõnket. Elsõsorban dekoratív külsejû, 20-35 éves, jó anyagiakkal rendelkezõ hölgyek jelentkezését várom. Írjatok mailcímet, arra válaszolok. Fotót is küldõk elõnyben!

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #362861 Hozzászólás

  Kati

  János

  No, ha eddig túlélted, mostmár biztosan megmaradsz…:)

  #362860 Hozzászólás

  Bori

  Camino

  Uwe, Meli, mikor mentek?

  #362859 Hozzászólás

  János

  Mennék bárhova

  Na, visszatértem. Teljesen le vagyok égve, szégyen, de az utcán alszom. Egyik barátom megengedte, hogy netezzek, és néha nála kajáljak, cserébe néhány apró szolgáltatásért. Ugyanis én rugalmas, alkalmazkodó biszexuális férfi vagyok. Szerintem ez nem szégyen, el kell fogadnunk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Még mindig szeretnék utazni, akár még Babe feltételeit is elfogadnám, elég sokat kibírok, bár szerintem õ nem gondolta ezt komolyan, de ha mégis, írjon nekem. Szívesen megteszek bármit neki is, vagy bárki másnak, aki elvinne errõl az átkozott helyrõl! Régebben, amikor még jól ment, több, mint hetven országba eljutottam, van tapasztalatom, nyelveket is beszélek. Bármilyen helyzetet megoldok. Nincsenek gátlásaim, bármilyen kívánságot teljesítek, nekem egy utazás sokkal többet jelent, mint a pénz!

  e-mail címem: kjanos64@freemail.hu

  #362858 Hozzászólás

  Imi

  Leilának és másoknak

  Engem elszomorítanak ezek a közönséges, brutális és rosszindulatú beszólások. Mindenkinek joga van írni, álmodozni bármirõl,még akkor is, ha szegény vagy beteg…. bántani feleslegesen viszont senkinek sincs joga senkit. Könnyû a weben ilyen stílusban írogatni, de vajon mondtad-e már valakinek a szemébe, hogy barom…

  #362857 Hozzászólás

  Leila

  János

  Ekkora barommal mint te, ritkán találkozik az emberfia. Talán pszichológiai felméréshez gyûjtesz adatokat? Ökör kérésedre nem gyülnek az e-mailek…Beteg vagy, menj el orvoshoz…

  #362856 Hozzászólás

  Én is

  Babe

  Bármikor!

  #362855 Hozzászólás

  MEGYEK VELED

  BABENAK

  MEGYEK VELED, A FELTETELEIDET ELFOGADOM

  #362854 Hozzászólás

  uwe

  santiago de compostella

  mikor tevezed a “caminot”

  #362853 Hozzászólás

  Babe

  Jánosnak

  Õsszel készülök Amerika nyugati partjára, nagy túrákat akarok tenni a nemzeti parkokban. Fizetném az utad, ha vinnéd a cuccaimat, vezetnéd a kocsit, keveset ennél és a motelben a lábtörlõn aludnál. Mit szólsz?

  #362852 Hozzászólás

  meli8
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Az ut

  utitarsat keresek Santiago de Compostellaba.

  #362851 Hozzászólás

  Zsolti

  Janos

  Koszi a meghivast, de ezt most inkabb kihagynam….
  Inkabb egy 6-8 honapos irani-pakisztani-indiai hatizsakos tura erdekelne, tokmindegy, hogy milyen anyagiakkal rendelkezo tarsakkal, 2 csaj-2 pasi felallasban.
  Ebben az esetben en inkabb elonyben reszesitenek egy atlagos kinezetu, baratsagos, jo fej csajt, mint egy szoke nagymellu “dekorativ kulseju” nyavogos picsat! En egy ilyen utra nem a szex miatt indulnek el a csajokkal, hanem a tarsasaguk miatt, mert szerintem sokkal jobb az ember kozerzete, ha csajok is vannak korulotte.

  #362850 Hozzászólás

  János

  Zsoltinak

  Elég sok srác és pasi jelentkezett eddig, csjok csak kevesen, egy másik fórumon! Nekem így kétszer akkorák az esélyeim, mint egy hetero férfinak! Te eljönnél, Zsolti?

  #362849 Hozzászólás

  Zsolti

  Janos

  Nem hinnem, hogy olyan sokan jelentkeznek, hogy valogatnod kelljen…….

  #362848 Hozzászólás

  János

  Elõny

  Nem mondtam, hogy legyen szép, és azt sem, hogy feltétlenül nõnemûnek kell lennie. Ezek csak elõnyt jelentenek egy esetleges választásnál!

  #362847 Hozzászólás

  samsaradeankara

  Janos

  VEDD KI A KEZED A BILIBÕL!1 20-AS SZÉP NÕT NEKED KELL FINANSZIROZNOD…TE ERRE MÉG NEM JÖTTÉL RÁ 40 ÉVES FEJJEL??MAJD A KÖVETKEZÕ 20 ÉVBEN MEGTANULOD….

  #362846 Hozzászólás

  János

  Miért ne?

  Tapasztalatlan kollégámnak elárulom, hogy a huszonéves lányok általában kedvelik az érett férfiakat. Persze ezt te valószínûleg még nem tapasztaltad meg…Sebaj, majd húsz év múlva…

  #362845 Hozzászólás

  János

  Te beteg vagy!

  20??? És õ fizesse?
  Ez még poénnak se jó…

  #362844 Hozzászólás

  János

  Kedves Karcsi!

  Lehet róla szó, de semmit sem ígérek elõre! Majd közben vagy kialakul valami, vagy nem, ez csak rajtunk múlik! Ha elfogadod a feltételeimet, küldj egy mailcímet fényképpel!

  Üdv!

  #362843 Hozzászólás

  karoly

  en egy fiu

  vagyok,de a fiukat szeretem jonnel velem kedves?

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
Hozzászólás: Elutaznék bárkivel, bárhova!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.