ENSZ = maximalis inkompetencia (utazokat erinto)

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág ENSZ = maximalis inkompetencia (utazokat erinto)

 • Indította
  Témakör
 • #4565 Hozzászólás

  Sebo

  Artatlan emberek hullanak mint a legyek, civilizaciok, tortenelmi, kulturalis es termeszeti szepsegek tunnek el orokre vagy csonkulnak meg (pl. Irak-USA, Afganisztan-USA, Ruanda es kornyeke, Izrael es kornyeke, Balkan par evvel ezelott, talan meg idesorolhato Kasmir, Szudan, Szomalia) es a nagysagos ENSZ, ENSZ BT magasrol (New Yorkbol) keptelen egyetlen hatasos lepest tenni ezek megakadalyozasara. Egy rakas szerencsetlenseg az egesz, megerdemelne az egesz bagazs, hogy veluk, szulofoldjukkel tortenjen meg mindez.

  Fuggetlenul, hogy kinek van igaza a jelenlegi konfliktusban, az egyik fel, Libanon azonnali ENSZ-felugyeletu tuzszunetet ker – ENSZ, az egesz vilag neveben (!) pedig szarik a fejukre. Nevetseges!!!

  Utazok pedig igy kevesebb helyre tudnak menni, kevesbbe vannak biztonsagban, es kevesebbet latnak – habar az eltorpulo fajdalom a helyiek szornyusegeihez kepest.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #96004 Hozzászólás

  jess

  sebo

  nagyon naív vagy , ha azt hiszed, hogy az ensz bármiféle valós hatalommal rendelkezik vagy hogy a világpolitika alakulására bármilyen befolyása lenne. az ensz egy kirakatszervezet, amely néha tiltakozik, néha bírál, de semmilyen tényleges erõvel nem rendelkezik. ja, és hogy néha beavatkozik és kéksisakosokat küld ide-oda? na persze, oda ahova az usa, az oroszok, meg a nyugati nagyhatalmak is úgy gondolják. jó példa rá, hogy hol dölnek el valójában a dolgok: az izraeli beavatkozást mindenki elítélte, csak egy valaki nem. hát persze, hogy az usa.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: ENSZ = maximalis inkompetencia (utazokat erinto)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.