Epson Stylus Photo prinetek vs. hagyomanyos kepek

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó Epson Stylus Photo prinetek vs. hagyomanyos kepek

 • Indította
  Témakör
 • #6422 Hozzászólás

  Tade

  Epson Stylus Photo printerek miben jobbak/rosszabbak mint a hagyomanyos fotopapiron elohivott kepek?

  Ez, ha mar Epson Stylus Photo, akkor ezen belul mit kell nezni, mi a fontos, ugyanis van vagy 8 geptipusuk?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #108176 Hozzászólás

  epson

  epson

  http://www.epson.com ott felsoroljak az osszes hasznalhato printert. Vannak olcso printerek is “hagyomanyos” minoseggel.
  Na itt van egy $199 ez Epsonnal, de szerintem valahol a kozeledben olcsobban is megkapod.
  http://www.epson.com/cgi-bin/Store/consumer/consDetail.jsp?BV_UseBVCookie=yes&oid=41642105

  De ott van az Epson Stylus Photo 1280 vagy a Epson Stylus Photo R800 printerek ezek $399 es hagyomanyos printelesre kivaloak.

  #108175 Hozzászólás

  Lepseny

  Printing problemam

  Bostonban elek, es ahoz kell, hogy a hagyomanyos papirkeppel vetekedo minosegben 4×6 es 5×7, ritkan 8,5×11 inches kepeket ki tudjak nyomtatni hazilag. Van ra 600 dolcsim. Mit ajanlotok. A scannek diakrol keszultek, es igy 20 MB.

  #108174 Hozzászólás

  Jozsi

  szerintem nem

  hat igen lehet az “olcsobb” megoodast is keresni de attol ne varjal jo minoseget.

  #108173 Hozzászólás

  che

  szerintem

  ha csak nincs nagyon sok pénzed, és nem olyan képeket akarsz nyomtatni amit nem szívesen bíznál idegen szemekre, akkor olcsóbban jársz, ha némi utómunka után egy cd-n elviszed egy hagyományos fotósboltba és velük készítteted el. képenként akár 15-30 Ft -al is olcsóbb lehet.

  #108172 Hozzászólás

  fotos

  epson…

  teljesen egyszeru a dolog. A hagyomanyos az ugye csak hagyomanyos papirt jelent, mig az epson printerhez van egy rakas kulonbozo minosegu es kinezetu papir. Nem kell a sotetkamraban uldogelned, mindent computeren tudsz csinalni. Az epsonnak a 8 printerbol csak 4 ami hasznalhato, de te abbol harmat nagy valoszinuseggel nem fogsz venni, hogy marad 1 a sok kozul megpedig az epson 2200 vagyis europaban a 2100. A tobbi az epson 4000 a 7600 es a 9600 amik ebben akategoriaban vannak de azok hatalmas meretuek es dragak is. A nyomtatas viszonylag egyszeru ezeken a printereken, de persze elegge erteni kell hozza, ha jo minoseget akarsz.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Epson Stylus Photo prinetek vs. hagyomanyos kepek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.