érdeklõdés

 • Indította
  Témakör
 • #20647 Hozzászólás

  Sziasztok érdeklõdnék a zöldfoki-szigetek után pontosabban Cabo-Verde után ha valaki tud infot,megélhetési viszonyok,munka,árak stb.az irjon elõre is köszönöm.

  üdvözlettel:Tibor

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #215356 Hozzászólás

  dennisthemenace

  Erre csak ennyit tudok írni: :) :) :) :) :)

  #215355 Hozzászólás

  dennisthemenace
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Vazze…

  vagy nagyon nagy a farkad,vagy igen furge a nyelved,azert nincs szukseged sok beszedre a baratnoddel…

  #215354 Hozzászólás

  albaregia

  elõször is nem látom hogy valaki azt irta volna hogy ott,olyan jó másodszor pedig,mivel a Zöld-foki szigeteken Portugál az anyanyelv,a barátnõm is igy beszél meg egy kicsit spanyolul,és egy kicsit franciául,én meg csak angolul,most járunk holland nyelviskolába.Tehát ezért nem állok le egy ilyen témát feszegetni egy ország politikai,és gazdasági helyzetét,megélhetési viszonyokat Stb.De legyél nyugodt amint ugy beszéljük mind a ketten a Hollandot megfogom kérdezni.Remélem kielégitettem a kiváncsiságod.

  #215353 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  zuid

  Na, mi van, del csillaga? Megkerdezted mar a baratnodet?
  Egyebkent engem az erdekelne, ha olyan jo a Zold-Foki szigeteken, miert el a baratnod Hollandiaban?
  AR

  #215352 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  zuid

  Akkor miert nem a baratnodet kerdezed meg. Annal jobb es reszletesebb, hitelesebb leirast senkitol sem kaphatsz. Foleg nem a forumozoktol.
  AR

  #215351 Hozzászólás

  albaregianak

  kedves cimbi te nagyon super man lehetsz mert a forumon akár hol olvasgatok téged biztos hogy megtalállak,ami önmagában nem lenne baj,a baj ott kezdõdik hogy gunyos megjegyzés nélkül nem tudsz normálisan hozzászólni.lehet hogy ahoz hogy hozzá tudjál szólni valamihez elõtte órákig bujod a netet.Képzeld el,hogy én most is Hollandiában élek és egy gyönyörü Zöldfoki-szigetekrõl való barátnõm van,aki ide települt Hollandiába.én pusztán kiváncsiságból érdeklõdök hogy milyenek az ottani viszonyok hogyha otthagyák azt a szép helyet de biztos hogy a barátnõmmel elfogunk menni vagy 2 hétre.A másik dolog tudtommal azért van ez a fórum hogy az emberek beszélgessenek egymással infot cseréljenek.Ha mindenki a négy fal közt a netet bujná mint te akkor mivé lenne az amugy is egyre szarabb világ.

  csak ennyit akartam mondani további szép napot.

  #215350 Hozzászólás

  Zuid

  Röviden:
  – Munka: Nincs, még a helyieknek sem.
  – Megélhetési viszonyok: sokkal rosszabb, mint Magyarországon, mérföldekkel rosszabb, ezért minden ottlakónak vágyálma, hogy eljusson vendégmunkásként Portugáliába, a legalantasabb munkákra is vevõk.
  – Árak: A helyi árak (nem a szállodaiak) a magyar árakhoz képest nagyon olcsók. De csak az, amit ott meg tudnak termelni! Mûszaki cikkek pl. drágábbak.
  Ha olyan dolgot találsz ki, ami még ott nincs, és mered mellé a pénzedet is kockáztatni (ha van), akkor érdemes oda kimenni, mint minden harmadik világbeli országba, de csak akkor, ha tudsz portugálul. Ha dolgozni akarsz kimenni, akkor felejtsd el.

  #215349 Hozzászólás

  Hmm

  http://justfuckinggoogleit.com/

  itt mindent megtalalsz

  #215348 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  miert nem probalod a net-et

  minden az interneten van csak tudni kellene nyelveket, ugye. Portugal? Kreol? Angol?

  Egyebkent most lendul be a csucs minosegu kakao termelese. A szigeteken sokkal rosszabbul elnek ma az emberek mint a portugal uralom alatt. Minden szetrohadt, nincsenek szakemberek es az emberek nagy resze csak eppen annyit termel a kis foldjeiken amennyit megesznek.

  Tovabbi szep almokat.

  AR

  P.S. Legalabb annyi faradtsagot vennel, hogy utannanezz a dolgoknak. Ja, nyelv nelkul nem megy, ugye. Megis, mibol gondolod, hogy a magyarral boldogulsz? Latom, azert az afrikaans-szal(hollanddal) gagyaraszol.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: érdeklõdés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.