Esküvõi díszek

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Esküvõi díszek

 • Indította
  Témakör
 • #23214 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Segítségeteket szeretném kérni, van egy kolléganõm, aki férjhez meg. Kinézett a neten esküvõi tortadíszt, s nem tudja megrendelni a forgalmazótól ,mert addigra már késõ.

  Tudtok javaslatot tenni arra, hogy lehet tartós, jópofa díszeket kapni?

  Köszi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #269899 Hozzászólás

  Esküvõi tortadísz

  lehet hogy két lábon a földön járó gondolat, de a legtöbb cukrász ügyes kezû, ez a szakmája, miért nem kerestek meg egyet. Olyan tortadíszt fog csinálni garantáltan, amilyen nincs tucatjával a raktárban, és ettõl teszi egyedivé a barátnõdék remélhetõleg legszebb napját.

  Másik. az üvegmûvesek is olyan formákat hajtogatnak, amilyet csak kívánsz. Ott állhatsz mellette és mondhatod, legyen hosszabb, rövidebb, stb. És egy szé színes üveg még egy örök életre is elrakható. Nem romlik.

  Most ennyi jutott az eszembe, de biztos van esküvõ.lap.hu ezer okossággal

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Esküvõi díszek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.