Esküvöi fotok

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó Esküvöi fotok

 • Indította
  Témakör
 • #6505 Hozzászólás

  Orsolya

  Sziasztok!

  Erdeklodnek, hogy szerintetek hol hivassam elo az eskuvoi fotoimat? Ha tudtok, akkor irjatok arakat is legyszi…

  Koszi a tippeket! :))

  Orsolya

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #108457 Hozzászólás

  Vaku

  Blaha

  Blahán a Fujit tudnám ajánlani. Szép, kedvezõ árú. Idõnként elpofátlanodnak egy picit, akkor le kell õket cseszni és akkor megint hónapokig semmi gond nincs velük és szépen dolgoznak. Ráadásul ha nem kell számla, akkor diákigazolványra van 10% kedvezmény.

  #108456 Hozzászólás

  U2

  Fotólaborok

  Szia Orsolya!

  Jómagam három labort próbáltam ki az utóbbi idõben. Évekig a Forte laborba vittem képeimet, mert olcsó és aránylag jó minõségû volt. Az utóbbi egy-két évben a minõsége igencsak változékony volt, ezért kénytelen voltam váltani. Volt szerencsém kipróbálni egy újonnan nyíló Konica labort, de róluk még nem tudok nyilatkozni, mert összesen két tekercs filmet hivattam ott elõ. A harmadik labort pedig már fentebb említettem. Ami az árakat illeti, tekercsenként 2-3 ezer forint körül van az elõhívás. Túl sok idõt viszont ne várj az elõhívással.
  További sok sikert. A végeredményrõl kérlek írj majd légy szíves, hogy sikerült. Köszi.

  #108455 Hozzászólás

  dentro

  fotók

  a deák téri helyet én is szeretem.

  #108454 Hozzászólás

  Orsolya

  esk.fotok

  szia U2!

  Koszi a segitsegedet, utana fogok jarni… :)))
  Mivel sok keprol van szo, ezert a minoseg es az ar egyarant fontos… persze jol tudom, “olcso husnak hig a leve”…

  De azert varom meg masok velemenyet is, mit ajanlanak…

  Koszi

  #108453 Hozzászólás

  U2

  Fényképek elõhívása

  Hol hivattad eddig a képeidet? Ha van bevált helyed, akkor semmiképpen ne válts, de kerüld az olcsó névtelen akciós helyeket, mert nincs garancia a minõségre. Ajánlhatom az Ofotért, a Kodak Express, és a nagyobb Fuji laborokat. Nekem például jól bevált a Deák téren található volt MTI Fotó üzlete (ma azt hiszem Kodak Express), melynél fõleg diákat, illetve igényesebb témájú képeket dolgoztatom ki. Bennük még nem csalódtam. Sok sikert kivánok.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Esküvöi fotok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.