Eszak India es Nepal

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Eszak India es Nepal

 • Indította
  Témakör
 • #41396 Hozzászólás

  Kosa Arpad

  Kedves Utazok! Huszoneves lanyom keszul eszak India, Nepal, es Tibetbe januarban es nagyon megkoszonnem ha adnanak tanacsot nekunk latnivalok es biztonsagi intezkedesek ugyeben. Lanyom egyedul fog utazni, korabban mar megjarta Del-Amerikat es Egyiptomot. Barmilyen hozzaszolast es tanacsot nagyon koszonunk. Kosa Arpad

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #383396 Hozzászólás

  Robi és Ani

  Észak india és Nepál

  Kedves Kosa Árpád!
  Mi is készülünk Indiába és Nepálba a barátnõmmel. Én már voltam 1 hónapot indiában és nagyon csodálatos volt. Mi utitársakat keresünk, ha a lányát érdekli bármilyen info akkor vegyük fel a kapcsolatot.

  #383395 Hozzászólás

  OP

  Kasmir

  Mi most jöttünk vissza szeptember elején.
  Ha felmegy Ladakba akkor Kasmirt mindenkép tudom ajánlani a hirek ellenére is. Kevesen mennek arrafelé mostanában, ezért nagyon olcsó. Srinagar tényleg nagyon szép és a Dal tavon érdemes néhány napot pihenni egy szép lakóhajón. Leh és Kargil között az út izgalmas -a Zodzsila hágó félelmetes és gyönyörû- és nagyon magas. Szóval a “magassági” betgségre figyeljen ha gyorsan megy fel.
  Különösebb óvintészkedés szerintem nem kell. Ha már járt Dél-Amerikában akkor tudja, hogy milyen más kultúrában utazni. Indiában -legalább is északon- nagyon rendesek az emberek. Ha bármi konkrét kérdés van szívesen segítek.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Eszak India es Nepal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.