euro

 • Indította
  Témakör
 • #13813 Hozzászólás

  zakany

  erdemes es lehet eurot vinni nyari europai korutunkhoz? barmi ajanlat vagy tiltas e teren?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #150277 Hozzászólás

  Dzso’

  Euro… forever

  Mindenkepp erdemes Euro-szamlat nyitni, mert igy nem vesztesz az atvaltason. Ugyanis az Unioban mindenhol Euroban fizetsz mar most is, csak a nemzeti valutat hasznalod fizetoeszkoznek.
  Figyelmetekbe ajanlom az egyszeri anyoka esetet, aki osszes megsporolt penzet atvaltotta Eurora egy valutauzernel valahol Olaszhonban asszem.

  #150276 Hozzászólás

  Janos

  Felejtsd el az eurot mint keszpenzt! Ugyan egyes orszagok, mint Belgium surgeti a bevezeteset, egyenlore csak kiserletkeppen egy valami eldugott kis spanyol varoskaban lehet hasznalni. Ott is csak probakeppen vezettek be. Egyenlore mindenki a sajat regi penzet hasznalja.

  #150275 Hozzászólás

  Zsofi

  Nem

  Sajnos az euro, mint pénzeszköz még nem áll rendelkezésre. Ehhez még legalább 3 év kell, addig kénytelen leszel különbözõ valutákat váltani. Ha viszont ragaszkodsz hozzá, akkor nyiss bankszámlát euroban és az ehhez tartozó kártyáddal majd mindenhol végeredményben euroban fizetsz, hisz a bankod abban tartja az elszámolásodat :-)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: euro
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.