Európa -> Afrika hajóval

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Európa -> Afrika hajóval

 • Indította
  Témakör
 • #13953 Hozzászólás

  Mózes

  Erdekelne minden lehetoseg hogyan lehet atjutni hajoval eszak-Afrikaba barmely del-europai kikotobol.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #150885 Hozzászólás

  wape

  hajojegy

  Szia
  Itt egy website eleg sok minden rajta van biztos van nehany dolog rajta a del euriopai hajotarsasagokrol is
  peter
  http://www.ferrytravel.de/

  #150884 Hozzászólás

  Király István

  Atilla út 63.

  Szeretnék megvenni két jegyet a nílusi útra.
  Max.:személyenként/200000 ft-.

  #150883 Hozzászólás

  Borosi Gergely

  Algeciras-Ceuta

  Mi tavaly voltunk az emlitett utvonalon. Ket ceg szallit, a Trasmediterrania olcsobb valamivel es gyakrabban mennek a hajoik. A jegy 1800 egy utra, es 3000 (?) oda-vissza. A gyorsabb hajora dragabb, 3000 es 5400 (?) Peseta. Van viszont 20% kedvezmeny nemzetközi diakra, amit nagyon nehezen akarnak elfogadni, de erösködj csak batran! Carnet joven (ejtsd: karnet hoven)=diakigazolvany.
  Algeciras-Ceuta között naponta 15-18 hajo es az ut kb 1 ora. Algeciras-Tanger utvonal 2800 körül volt egy utra, 10-12 hajo naponta es kb. 2 oras ut. Almeria/Malaga es Melilla között 6000 Pts egy ut, harom hajo naponta, 7 ora utazas.
  Menetrend van, de nem tartjak be. Tipp: olcsobb jeggyel a gyorsabb hajoval, mert nem nagyon nezik (ez ugyis csak a menetidöböl derül ki, kivülröl nem latod). Az algecirasi hajoallomas egesz uj, tiszta, mi ott töltöttünk egy ejszakat, senki nem szolt hozzank. Algecirasban van magan (ingyenes) informacios iroda a vasut- es hajoallomas között, eleg kedves fiatalok vannak ott, segitenek barmiben es nem “spanyolul” beszelik az idegen nyelveket.

  #150882 Hozzászólás

  boleny

  Re: Bolenynek: faztal vagy nem?

  nemigazan. mivelhogy nyaraltam, ezert csak egyszer sikerult tiz oranal elobb kikeveredni az agybol. :) na *akkor hideg volt – a meleg olyan 11ora fele jon meg, addig huvos van.

  viszont ceuta fele a szorosban elegge fuj a szel. normal: tenger.

  homerseklet +15C feletti volt, Barcelonatol kezdve del fele. Cadiz-ban a rekord: +23fok.

  #150881 Hozzászólás

  Resi

  resi@alarmix.net

  En 3 eve voltam Marokkoban egy 3 hetes turan, januarban. Nos 20-25 fok altalaban, de az Atlaszban meg le is egtunk a havon :-).
  Szoval kiraly. Jovore ujra megyek.

  #150880 Hozzászólás

  Verlai BC

  Bolenynek: faztal vagy nem?

  mennyire volt hideg karacsonykor ott? erdemes lemenni ilyenkor vagy alig melegebb mint itthon (Kecskemet).

  #150879 Hozzászólás

  boleny

  Európa -> Afrika hajóval

  karacsonykor voltam at algeciras-bol ceuta-ba. megpedig azert oda, mert marokkoba mar kell vizum a magyaroknak, viszont egy delutannal tobbet nem terveztem az afrikai oldalra. (azert meg ugye nem eri meg.) a komp ara oda 1800peseta volt (nyilvan vissza megeccer ugyanennyi), viszont az un. fast ferry jarattal, amelyik a 2ora helyett egy ora alatt er at, mar 3000peseta egy ut.

  #150878 Hozzászólás

  sz. levente

  Tuneziaba

  Mi nem voltunk, de ismerosok Del-Olaszorszagbol (kikotot nem tudom, ha elerem oket, szolok hogy irjanak) atkeltek Tuneziaba tavaly nyaron es a Gibraltari-szorosnal jottek vissza Marokkobol.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Európa -> Afrika hajóval
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.