Európai munka

 • Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Toborzás 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #29861 Hozzászólás

  Zsóka

  A nyári hónapokra munkát keresünk Európában én és a férjem.Bármilyen “tisztességes munka “érdekel.Elsõsorban Olaszország.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #326114 Hozzászólás

  Toborzás

  LEGÁLIS MUNKA AZ EU-BAN

  Öszi kezdéssel külföldi szerelõüzembe, gyártósorra betanított munkára keresünk, 3 mûszakos munkarendbe, legalább szakmunkásképzõt végzett 18-38 év közötti férfi munkaerõt. Érettségivel, technikusi végzettséggel autóipari szakmákkal, jármüirari gyakorlattal elõnyben. Kezdeti szerzõdés 6 hónap, ebbõl 2 hónap próbaidõ. Aki megfelel annak szerzõdés hosszabbítás lehetséges. A cég intézi a munkavállalási engedélyt. Kezdõ fizetés: 14.000.- EUR/év. A válogatás Bpesten lesz május-júnus folyamán.
  Jelentkezés rövid életrajzzal: eumunka@vipmail.hu

  #326113 Hozzászólás

  Fanni

  Nos?

  Akkor mit keresel az Azsia forumon?

  #326112 Hozzászólás

  ludmilla

  segitseg

  akkor menjetek egyutt!!

  #326111 Hozzászólás

  Ildikó

  Hasonló paraméterekkel

  Mi is.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Európai munka
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.