Európai utazás

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Európai utazás

 • Indította
  Témakör
 • #460838 Hozzászólás

  Dettivel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok :)
  Szeretek utazni és keresek hasonló érdeklődésű embert. Komolyan gondolom! Kezdésnek Európa a cél majd az egészvilág :) Rólam: magas vagyok,nem dohányzom,36 éves nő és kezdő utazó.
  Ha érdekel írj de csak fotót mellékelve.
  Köszönöm.
  dettisandor@gmail.com

  • A témakör módosításra került: 1 év, 2 hónapja telt el- Dettivel.
2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #460901 Hozzászólás

  norman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  norman2400@gmail.com

  Szia,

  Ha elmúltál 20, de nem vagy még 45 éves, esetleg beszélsz valamennyire angolul, szívesen felfedeznéd az adriai strandokat, imádod a napfényt és a tengert, szeretnéd megspórolni az útiköltséget, akkor csatlakozz hozzám, valamikor a nyáron, 10-12 napra…

  norman2400@gmail.com

  #460893 Hozzászólás

  Zsolt

  Szia

  Tudom nem Európa de hátha, március 28-30-ra van repülőjegyem Dubaiba egy rövid kis városlátogatásra. Ha szeretnél csatlakozhatsz. 39 éves pécsi független fiatalember vagyok.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Európai utazás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.