Eurorest 14 ingyenes ejszaka…

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Eurorest 14 ingyenes ejszaka…

 • Indította
  Témakör
 • #4647 Hozzászólás

  meba
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mit tudtok erröl?
  igaz,vagy csak kamu az egesz???

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #96917 Hozzászólás

  Joe1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  30euro?

  Nekem anno nem kellett fizetnem érte.Kétség kivül igazak a fenti szabályok,de ha elmész a barátnõddel 10 napra síelni Ausztriába,és a kaját kell csak megvenned az nem olyan rossz bolt.Bár így valoban nem olyan szép a menyasszony,de az üzlet az üzlet….

  #96916 Hozzászólás

  meba

  dfsg

  Most kicsit jobban belekukkantottam a reszletekbe…
  elöször is fizetsz 30 eurot a csekk kiallitasaert,meg hogy elkuldjek neked.A csekk 14 ejszakara szol,de csak 1 hotelben alhatod le ezeket,nem mehetsz át mas hotelbe,vagy mas orszagba vele.Szerintem nem sokan vannak,akik 2 hetre mennek nyaralni.Ezenkivul,kötelezö kifizetni az etkezest,ami napi 30 euro atlagban mindenhol.Tehat ha csak 7 napot is vagy a szallason,az 210 euro,plussz a 30 amit mar kifizettel,…tehat,nem olyan nagyon ingyenes ez a buli…
  Plussz a nemvárt nehezsegek…

  #96915 Hozzászólás

  meba

  dafgdzg

  es persze 30 euron,mert annyit ki kell fizetni!!

  #96914 Hozzászólás

  Joe1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hali

  Nekem pár éve elküldték a csekket.Találomra felhívtam egy szállodát,és õk elfogadták volna.Aztán nem utaztam,mert közbe jött valami.Szóval ha csak a pár továbbküldött mailon múlik,ne tétovázz.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Eurorest 14 ingyenes ejszaka…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.