EuroRest hotelcsekk

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa EuroRest hotelcsekk

 • Indította
  Témakör
 • #9857 Hozzászólás

  CséeM

  Ki hallott már az EuroRest hotelcsekkrõl? Úgy reklámozza a csekket kiállító cég, hogy a hotelcsekk tulajdonosának 2 személy részére 14 ingyenes éjszakát garantál az 500 lengyel, horvát, cseh, szlovák, magyar és osztrák hotel egyikében. A honlapjukon (www.eurorest.net/hu) nagyon szép hotelekbõl lehet válogatni, de várom azok levelét, véleményét, akik már ezzel a hotelcsekkel igénybe vettek szállást akár belföldön, akár külföldön. Nekem túl szép, hogy igaz legyen…

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #128358 Hozzászólás

  Zsuzsi

  ringzs@yahoo.com

  “Küldd tovább, és nyaralj ingyen” címmel a http://www.index.hu-n olvasható egy cikk épp errõl az akcióról (a Gazdaság részen). Rövid, érdemes megnézni. Azt írják, tiszta, legális az egész, csak arra kell odafigyelni, hogy a kedvezmények sok esetben távol álnak az “ingyen” kategóriájától (a cikk írói felmérték állítólag).
  Egyébként szerintem nem rossz dolog, aki biztos benne, hogy ki tudja majd használni, annak lehet, hogy megéri, de elõtte érdemes pontosan tájékozódni.

  #128357 Hozzászólás

  Szandra

  Remélem nem kamu

  A csekket postai úton küldik ki, kézhezvételkor kell 3200 Ft-ot fizetni. A neten kiválaszthatod, hogy melyik hotelben szeretnél egy kicsit lazítani, de az idõpontokat jól meg kell nézni, mert (horvát viszonylatban) a legtöbb helyen csak elõ- és utószezonban fogadják el a csekket, máskor nem. Ha jól tudom, elõzetesen be kell jelentkezni a hotelba telefonon. Akkor érdemes leinformálni a helyet is, hogy tényleg minden úgy van-e, ahogy leírták. Horvátoknál próbáltam részletesebb leírást nézni a honlapon, de sikertelen volt, úgyhogy minimális infot tudsz meg. A lényeg, hogy mit kell fizetned egyösszegben a megérkezéskor azért fel van tûntetve. Én várom a csekk megérkezését, szeretném kipróbálni, ha belebuktam, szólok.

  #128356 Hozzászólás

  CsIvett

  Eurorest

  A szállás valóban ingyenes, vagy kedvezményes, de napi díjat (takarítás, étkezés, egyéb más használati költség)kell fizetni! Én csak a horvátországi ajánlatokat böngésztem végig, és ott köbö 14 Eurótól 30Euróig terjedtek a napi költségek, amit mindenképpen ki kell fizetni!
  Ja, és ami a legfontosabb, hogy a csekket+utazási katalógust is csak úgy kaphatod meg, ha fizetsz azt hiszem kb 3000 Ft-ot!
  Szóval azért nincs minden ingyen!

  #128355 Hozzászólás

  Szti

  www.eurorest.net

  itt minden le van írva….

  #128354 Hozzászólás

  Tzoli

  Semmi sincs ingyen

  Én egy körlevelet kaptam e-mail-ben, amiben azt írták, hogy ha továbbküldöm még plusz 7 fõnek, akkor jár az ingyenes szállás. Ellátásról semmi. A 18-25 EUR/fõ/nap honnan származik? Keleti vonatkozásban azért ez egy kicsit sok! És Ausztriában is lehet olcsóbb szállásokat találni.

  #128353 Hozzászólás

  Szti

  Nem ingyenes

  Azt is olvastad, hogy az ellátásért elõre egyben kell fizetni 18-25 EUR/fõ/nap-ot???
  Így már mindjárt nem ingyenes…..
  De én is kívnácsi vagyok az esetleges tapasztalatokra.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: EuroRest hotelcsekk
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.