Eurorest

 • Indította
  Témakör
 • #13382 Hozzászólás

  Bandi

  Sziasztok!

  Ki tud valamit errõl az Eurorestes 14 ingyen éjszakáról? Nagyon csábító köntösben tálalják, de nekem valami nem tetszik ebben. http://www.eurorest.org/

  Nem esetleg az van, hogy a helyszínen kell más címszó alatt fizetni díjakat?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #148578 Hozzászólás

  Alonso

  Én tõlük kéretlenül kaptam ..

  Szóval én az elõzõekhez hozzászólva, kéretlenül kaptam utánvétellel 4900Ft-ról kis küldeményt.. nem vettem át! Eléggé inkorrekt csalásnak tûnik ez.

  #148577 Hozzászólás

  Bandi

  Értem

  Köszi a segítséget, valami ilyenre gondoltam, mert gyanús volt a csábító ajánlat.

  Mégegyszer köszi, hogy leírtad.

  #148576 Hozzászólás

  Laci

  Csalás!

  Egy 2003-as cikk (http://www.nol.hu/cikk/97167/) a Népszabadságból:

  “Elsõ lépésként ugyanis az akció szervezõi számára ki kell pengetni 2399 forint+áfa költségtérítést, a mellékelt szabályzatból pedig kiderül, hogy a szállás ingyen van ugyan, ám a csekk tulajdonosának és partnerének ott-tartózkodása idején kötelezõ a hoteltõl igénybe venni a napi ellátást, amelynek ára tapasztalataink szerint a normális esetben fizetendõ szállásdíj 70-75 százalékára rúg. S a tizennégy napot egy helyen kell eltölteni. Ez még nem is lenne baj, csakhogy a szálláshelyek általában a holt szezon idején várják a csekkek birtokosait.”

  Még az is megeshet, hogy az ingyenszállás többe fog kerülni, mint a drága.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Eurorest
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.