Éves horgászjegy

Kezdőlap utazas.com Fórum Horgászat, vadászat Éves horgászjegy

 • Indította
  Témakör
 • #46349 Hozzászólás

  Péter

  Sziasztok,
  Hol lehet – ha lehet egyáltalán még – kiváltani az éves horgászjegyet? A Dunán szereték horgászni, és e nélkül nem kapok napijegyet. Korábban évekig tag voltam a Nagybudapesti HE-ben, volt éves engedélyem, de az utóbbi 2-3 évben nem újítottam meg.
  Kérlek ha van infotok, segítsetek.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #446865 Hozzászólás

  TZoli

  Félreértés

  Úgy tudom, hogy bárhol válthatsz napijegyet éves horgászjegy nélkül is. Csak úgy duplájába kerül. Horgászjegyet meg csak egyesület ad, tagdíj befizetése után. De ez nem éves engedély, hanem éves horgászjegy. A Dunára is lehet éves engedélyt venni horgászjegy nélkül, mint mondtam a dupla árért. A Pest környéki tavak egy részébe meg semmi sem kell, csak fizesd be a napijegyet. Aztán, ha fogsz, akkor meg fizesd ki a halat. Vagy dobd vissza. Egyébként garantálják a halat mert ez az üzlet nekik.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Éves horgászjegy
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.