Falmászás

 • Indította
  Témakör
 • #44247 Hozzászólás

  gyöngyidoki

  Sziasztok!

  Szeretnék elkezdeni falat mászni (alapozás – tapasztalatszerzés képpen egy tavaszi sziklamászó tanfolyam elõtt). Nézegettem a különbözõ termek honlapját, különösen a mountex Boulder Club-ját (itt nem kell kötél, nem lehet nagyot esni).

  Azt szeretném tudni, hogy az ilyen helyeken van-e valaki, aki segíteni tud a kezdésnél, tanácsokat adni, technikákat mutatni. Teljesen kezdõ vagyok, ezért nem tudom hogyan indulhatnék el. Vagy csak oda kell menni, aztán lesz ami lesz? :) Ha tudtok segíteni, azt elõre is nagyon köszönöm!

  Gyöngyi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #423518 Hozzászólás

  Lud

  tanacsok

  a regi Vertigoban volt lehetoseg nehany lecket venni a helyi eroktol. a Boulder nemtom, most h nez ki, de a kezdoknek kb. 10m2 felulet all rendelkezesre a tobbin 5 perc utan garantalt az alkarbedurranas. miota pocakot novesztettem nem is jarok egetni magam.

  #423517 Hozzászólás

  julesblaidd

  De ha

  csak szimplán bemész a boulder club-ba és sasolsz pár percig, rögtön rájössz, mit kell csinálni. :-) Ha nem szoktál mászni , akkor pár perc gyakorlás után úgyis lesz megint alkalmad megint figyelni és tanulni, amíg kienged újból az alkarod. :-)
  Szóval semmi para, menjél és mássz !

  #423516 Hozzászólás

  montivagus

  csatlakozz

  egy klubhoz. ott biztos lesznek hozzád hasonlók és persze olyanok is, akik segítenek.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Falmászás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.