Fapados repülõjegyek

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Fapados repülõjegyek

 • Indította
  Témakör
 • #4036 Hozzászólás

  mozzi

  Valaki tudna pontos információt adni hogy pl. a skyeurope-os repülõjegyeket mennyivel elõtte kell lefoglalni?? Valamint a többi fapados járat is érdekelne, árak, stb. Ja, és a mostani British Airways-es ajánlat is. Ez a 29.990 forintos is. Nagyon sürgõs lenne….köszi

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #88944 Hozzászólás

  kriszta

  skyeurope repjegy fizetés

  Sziasztok,

  Vettem a Skyeuropenál repjegyet, visszaigazolták az összeget, és abban a pillanatban a bankszámlámról 3000 huf-al több pénzt vontak le. Azt mondták, árfolyamváltozás miatt van. Egyik ismerõsömnek viszont ugyanannyit vontak le, mint amennyit visszaigazoltak.
  Mi a tapasztalatotok?
  köszi

  #88943 Hozzászólás

  Geeza

  Ryanair

  Én Grazból mentem Ryanair-rel Londonba (Stansted), oda-vissza február 3-5.
  Két héttel elõtte vettem jegyet, “online booking”, kicsit macerás volt, mert csak dombornyomott kártyát fogadtak el.
  A jegy 45,66 euró volt, plusz a VISA kártya 6 eurós költsége, szumma 51,66 euro, napi árfolyamon 14.064 Ft volt oda-vissza.
  Bp. Déli pályaudvar nemzetközi jegypénztárában a Szentgotthárd-Graz 4 napos retur vonatjegy 3888 Ft.
  Szentgotthárdig autóval, a vasútállomás elõtt 2 nap (díjmentes) parkolás. Vonat 8.57-kor indul és 1,5 óra alatt Grazban van.
  Leszállás Ostbahnhof-on, vasútállomásról kilépve balra, végig egyenesen a Jakominiplatz-ig, kb negyedóra-20 perc gyalog. De lehet menni villamossal is. Szóval Jakominiplatzot elérve balra, kb. 50 m, ez már a Radetzkystrasse, a Da Vinci kávézó(?)val szemben van a reptéri busz megállója. 10.55-kor indul, kb. 20 perc alatt odaér és 1,60 euró egy út. A busz a terminál elõtt tesz le. Repülõ 13.10-kor indul.
  Visszafele a tervezett 12.45-ös érkezés helyett 12.30-kor már kint voltam a terminálból, a departure felõli végénél kimenet, végig egyenesen az úton, át a körforgalmon, 300 m a vasútállomás. A vonat 12.45-kor jön, ezen is 1,60 euró a jegy, amit az állomáson aztomatából lehet megvenni.
  10 perc alatt bent van a Hauptbahnhof-on, ahonnan 13.27-kor indul Szentgotthárdra a vonat és 15.00-kor érkezik. 16.20-kor is indul vissza vonat, addig belefér egy kis városnézés is.
  A vonatra csak simán felszállni, semmi egyéb teendõ, a határõr majd megy és megnézi az útlevelet.
  Graz térkép: http://www.graz.at/stadtplaene/
  Graz reptér: http://www.flughafen-graz.at/indexhtm.htm (vonat és busz csatlakozással)
  Grazból odafele busszal, visszafele vonattal mentem a reptérre, mert idõben igy volt jobb, de végülis (árban) mindegy, mindkettõ jó, a buszhoz egy kis séta is kell.
  Itthon Szentgotthárdig meg…
  Lehet menni vonattal is, odafele jó, de visszafele kicsit gáz, legalábbis, ha a 16.20-as vonattal jön vissza az utazó…
  A 13.27-essel viszont el lehet érni Szentgotthárdon a 16.09-es vonatot, ami 1 óra 20 perc alatt van Szombathelyen, onnan meg minden fele indulnak vonatok.
  MÁV menetrend: http://www.elvira.hu
  Érdekes…az elvira nem is irja a 13.27-es graz-szentgotthárdi vonatot…
  Na itt van az osztrák vasúti menetrend: http://fahrplan.oebb.at/bin/oebb.w02/query.exe/en

  #88942 Hozzászólás

  Ahmet

  Az Index összehasonlítása:

  http://index.hu/gazdasag/magyar/fapadcs04020/

  #88941 Hozzászólás

  mozzi

  TW

  nem tök mindegy. A magyarok amúgy is mindent olyan “pontosan” lefordítanak!!! A fõ hogy olcsóbb mint általában, a többi – angol szavaka magyarra fordítása – mellékes.

  ps. amúgy tényleg idióta név hogy ‘fapados’!!

  #88940 Hozzászólás

  TW

  nem fapados

  Ki találta ki ezt a hûlye nevet, hogy fapados? Angolul low cost airlines-nak nevezik. Inkább az olcsó légitársaság volna a helyes megnevezés.

  #88939 Hozzászólás

  mozzi

  Köszi srácok

  az infót. Már fel is hívtam a skyeurope-ot és lefoglaltam a jegyet, holnap megyek átutalni nekik a pénzt. Én 28-án megyek, így is csak 33.962 forint volt. Sürgõs volt, így kellett, bár szerintem így is elég olcsó a jegy. Még 1x köszi!!x

  #88938 Hozzászólás

  tihamer

  repjegy

  http://www.ba.com nezd meg, hogy arra az idopontra, mikorra neked kell van-e a British Airways-nek ilyen jegye. Londonba valszeg a skyeurope a legolcsobb, megint csak attol fuggoen mikor mesz. Nezd meg a weboldalt, es bongeszd.

  #88937 Hozzászólás

  Szilárd

  Repjegy.

  http://www.skyeurope.com Legalább két-három hónappal az utazás elõtt meg kell rendelni a repülõjegyet.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Fapados repülõjegyek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.