Fazonirozás?!

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Fazonirozás?!

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Géza 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #21946 Hozzászólás

  Funsir

  Haliho Mindenki!

  Minap szörfölve a neten eljutottam egy olyan oldalra, ahol egy srác hirdette magát, mint fanszõr-fodrász! Irtóra megtetszett, bár be kell vallanom, én otthon fazonirozok!Volt már valaki ilyen “szalonban” lányok?!Apropó srácok, nektek mi a kedvenc formátok?! Hogyan szeretiktek a nõi puncit?! Azonkivül, hogy jó nedvesen!!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #230742 Hozzászólás

  Géza

  lányoknak

  A csík fazon a nyerõ!!

  #230741 Hozzászólás

  velvety

  fazon

  Igen en is csinalom. Egyentol fugg, hogy ki mit szeret. A ferfiak legtobbje inkabb a csupasz, kopasz barackot szereti. Nalam hangulatomtol valtozo, neha nekem is kopasz neha pedig egy kis csik a csiklom folott vagy egy kis haromszog eppen. Valentin napon egy szivecske volt. Imadta!
  Tipp lanyoknak:kis elojateknak = Add a pasid kezebe a borotvat, habot es utana a masszazs olajat es bizd ra magad!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fazonirozás?!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.