Fehér cápa merülés – Dél Afrika

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Fehér cápa merülés – Dél Afrika

 • Indította
  Témakör
 • #39288 Hozzászólás

  Marci10
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,

  Szeretnék ketreces merülést csinálni egy fehér cápával – relatív gyakorlott buvár vagyok kb 100 merüléssel. Azt hiszem, erre legalkalmasabb Fokváros mellett a part, tele cápával.

  Ha esetleg vki utazik arra, csatlakoznék egy Dél-Afrikai turához, és persze, hasonló örült kiváncsival is megismerkednék, aki szeretné életközelbõl megismerni ezt a cépa fajtát. Esetleg közösen megnézhetjük, merre is úsznak ezek a cápák. Idén januárban Sydneyben próbálkoztam – de egy db fehér cápa sem volt a közelben, noha szinte minden nap volt cápa sztori a sajtóban (tigris leginkább). Nekem ez pech volt, annak, akit megtámadott, kevésbe..

  e-mail cimem: marton.mezo@freemail.hu

  Marci

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #365967 Hozzászólás

  :)

  Szia,

  Én hasonló örült vagyok, viszont csak most végzem a búvártanfolyamot, de a kaland érdekel. Még nincs nagy tapasztalatom, de jó lenne beszélni róla.

  Üdv.,
  Dani

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Fehér cápa merülés – Dél Afrika
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.