Fehérkártya másodszor

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Fehérkártya másodszor

 • Indította
  Témakör
 • #17291 Hozzászólás

  wolf

  Hi!

  Másodszor szeretném meghosszabítani a fehérkártyámat. Elõször a Molnárral csináltattam, meg is jött 6 hónapra. Most is velük szeretném ,mert az angolom nem túl jó és az idõ is véges. Szerintetek van értelme megkérni??? Mostanában annyi szigorítás van. 230 dollár, nem kis pénz… Mi a véleményetek???

  Kösz

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #174277 Hozzászólás

  kr

  :)

  Koszonom a segitseget mindenkinek!

  #174276 Hozzászólás

  Robi

  hmm

  Ha bemesz egy ins irodaba, ott adnak nyomtatvanyt. Kitoltod, leadod nekik egybol, es varod a valaszt 3 heten bellul.
  Az arra 140 dolcsi, es nem fogadnak el keszpenzt. Ez sajat tapasztalat, es ott az irodaban a kutya nem kerdezi miert akarsz meg maradni.
  Szerintem ne bizd senkire, ez a sajat dolgod, es ne felj segitenek meg a papirt is kitolteni.

  #174275 Hozzászólás

  Olvaso

  Hosszabbitas onalloan

  A http://www.ins.usdoj.gov oldalon megtalalod az osszes INS nyomtatvanyt. Letolthetok, kinyomtathatok, csak be kell kuldeni a megadott osszeg kisereteben a lakohelyed szerint illetekes INS irodaba. Ezeknek a cime is megtalalhato a fenti oldalon: ha kattintasz egy nyomtatvanyra, a kovetkezo oldalrol elerheto a lista.

  #174274 Hozzászólás

  segito

  Kr-nek

  http://www.index.hu
  forum:utazas
  vizumosoknak

  Itt kerdezz.

  #174273 Hozzászólás

  kr

  Wolf!

  Sajnos nem vagyok nagyon informalt ez ugyben, ezert akarlak megkerdezni, mivel irtad hogy te mar egyszer csinaltad, hogy mit kell tennem ha meg akarom hosszabbitani a tartozkodasimat? Hogy megy ez? Ki az a Molnar? Egy ugyved? Csak az angoltudasod hianya miatt csinaltattad vele? Ugyved nelkul nem lehet ha az ember megfeleloen beszeli a nyelvet?

  #174272 Hozzászólás

  kr

  I-94

  Wolf! Sajnos nem vagyok nagyon informalt ez ugyben, ezert akarlak megkerdezni, mivel irtad hogy te mar egyszer csinaltad, hogy mit kell tennem ha meg akarom hosszabbitani a tartozkodasimat? Hogy megy ez? Ki az a Molnar? Egy ugyved? Csak az angoltudasod hianya miatt csinaltattad vele? Ugyved nelkul nem lehet ha az ember megfeleloen beszeli a nyelvet?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Fehérkártya másodszor
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.