Fekete-tenger körül motorral

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Fekete-tenger körül motorral

 • Indította
  Témakör
 • #7830 Hozzászólás

  Motoros

  2007 júliusára tervezett motorostúrához keresek hölgy útitársat. Tervezett útvonal: Budapest-Erdély-Moldávia-Krím félsziget-Szocsi-Tbiliszi-Jereván-Trabzon-Isztambul-Bulgár tengerpart-Vaskapu-Budapest. Alvás ahogy sikerül, fõleg olcsó szállásokon, de akár hálózsákban is. Cél a tengerpart és a Kaukázus, illetve a szebb városok megismerése, felfedezése.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #113583 Hozzászólás

  Motoros

  Részletek

  Mélben ment némi infó.

  #113582 Hozzászólás

  csaba17
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  motorosnak

  Van e pontos dátumod, milyen motorod van, milyen koru vagy? Hol tart az elökészület? Szerintem menjünk át privibe.
  c-a-b-a@tvn.hu

  #113581 Hozzászólás

  Motoros

  További motorosok

  Dehogynem lehet csatlakozni! Sõt, nagyon is jó lenne! Csak abban nem is reménykedtem, hogy egy ilyen õrültnek tûnõ dologra más ember is vállalkozna, ezért nem írtam errõl.

  #113580 Hozzászólás

  csaba17
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kérdés

  csak utast keresel? csatlakozni nemlehet külön járgánnyal?

  #113579 Hozzászólás

  Motoros

  Határhelyzet

  Látom, a legegyszerûbb az lesz, ha a bécsi grúz és örmény követségen megkérdezem ezeket a dolgokat. Mondjuk annyira nem aggaszt a helyzet, a távolságok nem olyan nagyok, a helyszínen meg majd kiderül, mi van.

  #113578 Hozzászólás

  joe

  Kaukázus

  tavalyi infó:
  azerb-örményo között hivatalosan háború van (asszem 94 óta tûzszünet) és nemhogy Karabahból, de értelemszerûen örményoból sem lehet átmenni(szov le van zárva határ; a török örmény is)

  Abháziáról azt hallottam, hogy csak oroszo-ból lehet bejutni (legalábbis külföldinek), kujutás Grúziába viszont lehtséges

  #113577 Hozzászólás

  nekro

  abhazia

  nekem az remlik, h oroszorszag felol beengednek, csak a gruz oldalrol nem. kerdezd meg az orosz kovetsegen

  #113576 Hozzászólás

  Motoros

  Abházia szerintem OK

  Szerintem beengedik a turistát, Szuhumi népe is él valamibõl, gondolom az idegenforgalom nem állhat meg teljesen… Ott van pl. a Ritza-tó, amit kifejezetten ajánlottak meglátogatni. Nem tudok róla, hogy átjárhatatlan lenne a határ.

  #113575 Hozzászólás

  kiváncsi

  Abházia

  Érdekelne, hogy Abházián is át akartok menni? Ha igen, Van -e infód arról, hogy az “abház-grúz” határon átengednek-e egyáltalán külföldit? Nem tudom a Grúzok hogy viszonyulnak ehez a kérdéshez (Tudomásom szerint pl azeriek nem engednek át Karabahból külföldit)

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Fekete-tenger körül motorral
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.